Yapay zeka alanında ilerlemek

rvydadlra

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar mühendisliği 2. sınıfa geçtim. Tam olarak kafamda kesinleştirmesem de yapay zeka alanında ilerlemek istiyorum. Bunun için nereden başlayabilirim? Neler yapabilirim? Önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Python üzerinden ilerleyebilirsiniz.

Yapay zeka uygulamaları genellikle C++ ve matematik için dizayn edilmiş MATLAB ve Lush gibi standart dillerde de yazılır. Ayrıca Haskell de Yapay zekâ için çok iyi bir programlama dilidir.

Yapay zeka için C++ mı Python mu?

Yapay zeka'ya meraklı isen veya yazılıma giriş yapmak istersen Python daha doğru bir tercih olur. Bu dilde de Kotlin gibi her satır kodun sonuna ; koymazsın bu da sana hız ve debugging sırasında kolaylık sağlar.

Yapay zeka uygulamaları genellikle C++ ve matematik için dizayn edilmiş Matlab ve lush gibi standart dillerde de yazılır. Ayrıca haskell de yapay zekâ için çok iyi bir programlama dilidir.

Yapay Zeka'ya meraklı isen veya yazılıma giriş yapmak istersen Python daha doğru bir tercih olur. Bu dilde de Kotlin gibi her satır kodun sonuna; koymazsın bu da sana hız ve debugging sırasında kolaylık sağlar.

Hem Python hem C++ öğrenebilir c/c++ bilmek şart.

Yapay zeka uygulamaları genellikle C++ ve matematik için dizayn edilmiş Matlab ve Lush gibi standart dillerde de yazılır. Ayrıca Haskell de Yapay zekâ için çok iyi bir programlama dilidir.

Yapay Zeka'ya meraklı isen veya yazılıma giriş yapmak istersen Python daha doğru bir tercih olur. Bu dilde de Kotlin gibi her satır kodun sonuna; koymazsın bu da sana hız ve debugging sırasında kolaylık

Hem Python hem C++ öğrenebilir c/c++ bilmek şart.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Okulda zaten C++ gösterdiler yaz tatili içinde de ben elimden geldiği kadar Python temellerini öğrendim. Ama öğrendikten sonra ne yapacağım konusunda tıkanıyorum

Yanıtınız için teşekkür ederim. Okulda zaten C++ gösterdiler yaz tatili içinde de ben elimden geldiği kadar Python temellerini öğrendim. Ama öğrendikten sonra ne yapacağım konusunda tıkanıyorum.

Araştırarak proje fikri bulabilirsiniz. Çok proje konuları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı