Yapay zeka için çizim fikri önerisi

Makaleler
3
Bir şeyler önerin, yapay zekaya çizdirelim ve çıkan sonuçlara bakalım. Hep beraber eğlenmiş oluruz. Yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum

Bir şeyler önerin, yapay zekaya çizdirelim ve çıkan sonuçlara bakalım. Hep beraber eğlenmiş oluruz. Yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum

Demir zırhlı bir atın üstünde demir zırhlı bir şovalye lozan antlaşmasıyla düello yapıyor. Arkalarında gözleri kör edecek kadar parlak bir ışık şovalyenin havadaki kılıcını parlatıyor. Fakat yere yakın taraflar halen karanlıkta.

Kendi boyundan büyük bir karpuzu yemeye çalışan bir Hobbit çizmesini isteyebilirsin. Ben bütün haklarımı doldurmasaydım kesinlikle isterdim

Kendi boyundan büyük bir karpuzu yemeye çalışan bir Hobbit çizmesini isteyebilirsin. Ben bütün haklarımı doldurmasaydım kesinlikle isterdim

bunu çizsene jorge jesus karısı fatih terimi anlından öpüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…