- Makaleler
- 3
Bir şeyler önerin, yapay zekaya çizdirelim ve çıkan sonuçlara bakalım. Hep beraber eğlenmiş oluruz. Yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum 
Bir şeyler önerin, yapay zekaya çizdirelim ve çıkan sonuçlara bakalım. Hep beraber eğlenmiş oluruz. Yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum![]()
Demir zırhlı bir atın üstünde demir zırhlı bir şovalye lozan antlaşmasıyla düello yapıyor. Arkalarında gözleri kör edecek kadar parlak bir ışık şovalyenin havadaki kılıcını parlatıyor. Fakat yere yakın taraflar halen karanlıkta.
Kendi boyundan büyük bir karpuzu yemeye çalışan bir Hobbit çizmesini isteyebilirsin. Ben bütün haklarımı doldurmasaydım kesinlikle isterdim![]()
Bunu hangi siteyle yaptınız?
Midjourney.Bunu hangi siteyle yaptınız?
bunu çizsene jorge jesus karısı fatih terimi anlından öpüyorBir şeyler önerin, yapay zekaya çizdirelim ve çıkan sonuçlara bakalım. Hep beraber eğlenmiş oluruz. Yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum![]()
Ücretli mi acaba? Ben de şimdi Nightcafe ile yapıyorum.Midjourney.
HocamBunu çizsene jorge jesus karısı fatih terimi anlından öpüyor.
Ücretli ama deneme hakkı sunuyorlar. Discord üzerinden istediğin kadar hesap açıp istediğin kadar deneme hakkı alabiliyorsun ama.Ücretli mi acaba? Ben de şimdi Nightcafe ile yapıyorum.
yapay zeka patladı çizememişHocam
Eki Görüntüle 1621702
Ücretli ama deneme hakkı sunuyorlar. Discord üzerinden istediğin kadar hesap açıp istediğin kadar deneme hakkı alabiliyorsun ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.