WAV olmasına gerek yok, mp3 ile yaptım ve gayet sağlıklı oldu.Ses eğitmek derken neye dikkat etmeliyiz WAV olacak tamam. Yalın ses olacak tamam. Dikkat etmemiz gereken neler var acaba? Trikler falan?
WAV olmasına gerek yok, mp3 ile yaptım ve gayet sağlıklı oldu.Ses eğitmek derken neye dikkat etmeliyiz WAV olacak tamam. Yalın ses olacak tamam. Dikkat etmemiz gereken neler var acaba? Trikler falan?
Bana sorduysan ben RVC kullanarak yapıyorum, en iyisi bu değil çok daha iyileri var ama nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok. Olabildiğinde çok ses ekle, sesler çıplak olsun, arkada gürültü olabilidiğince az olsun, enstrüman falan çalmasın arkada mesela.Hocam easy GUI'den yapıyosunuz diymi sizde. Dünya da en iyi hangisiy ise ona geçeyim istiyorumda. Gerçekten kalbim duracak çok heyecanlıyım 1 tane yapmadan ölmek istemiyorum. O yüzden size ihtiyacım var. Mesela şu programı kullan deseniz onu kullanırım ben easygui denilen programdayım yanlış git miyim
Bir de tricklerinz varsa alırım![]()
Bana sorduysan ben RVC kullanarak yapıyorum, en iyisi bu değil çok daha iyileri var ama nasıl yapılıyor hiçbir fikrim yok. Olabildiğinde çok ses ekle, sesler çıplak olsun, arkada gürültü olabilidiğince az olsun, enstrüman falan çalmasın arkada mesela.
Var ama paylaşamam üzgünüm.Sizin kanalınız var mı takip etmem için acaba yaptıkalrınızı
Ben yaptım oluyor fakat o Google collab'dakilere dikkat edin uyarıyı okuyup bir bakın şifre vs çekiyor mu diye hesabınız gitmesin sonra.
Evet hocam herkes güvenlikten bahsetmiş. Peki nereden yapacağım link var mı cok ace miyimde![]()
Ses eğitmek derken neye dikkat etmeliyiz WAV olacak tamam. Yalın ses olacak tamam. Dikkat etmemiz gereken neler var acaba? Trikler falan?
Hocam hızlı işlemler için bizim hangi sistemimiz iyi olmalı? Ekran kartı vb?Ses ortalama 3-5dk arası olmalı ve aynı tonda olmalı. Daha uzun da oluyor ama ben 3-5dk arasında iyi verim aldığım için fazlasını denemedim.
Bilmeyenler için kendi sesinizi yaptırmak isterseniz buradan yaptırabilirsiniz:
![]()
Yetenekli Freelancer Platformu
Bionluk giriÅimler ve iÅletmeler için özel bir freelancer platformudur.bionluk.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.