Yapay zeka ile Lvbel C5 şarkısını nasıl kopyalamışlar?

tedolone

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Yapay zekayla Lvbel C5 şarkısı üretmişler, nasıl yapılıyor bu işler merak ettim. Biri kendi söyleyip AI ile Lvbel C5 mi yapmış yoksa yapay zeka baştan sona kendi mi üretmiş sesi?
Post bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lvbel C5 dinlemem ama işin yöntemini öğrenirsem belki ben de denerim bir şeyler 😁

Yapay zekayla lvbel C5 şarkısı üretmişler, nasıl yapılıyor bu işler merak ettim. Biri kendi söyleyip AI ile lvbel C5 mi yapmış yoksa yapay zeka baştan sona kendi mi üretmiş sesi?
Post bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Lvbel C5 dinlemem ama işin yöntemini öğrenirsem belki ben de denerim bir şeyler 😁

AI cover deniyor bunlara. Jukebox gibi bir programla yapabilirsiniz. İnternete AI cover yapım rehber yazarsanız çıkar.

RVC ile yapılıyor.
En az 10-15 dakikalık sadece konuşma sesi ile eğitiyorsunuz. (Gürültü vs. olmamalı.)
Daha sonra eğitilen modele başka bir konuşma sesi verince sesi değiştiriyor.

Örnek olarak kendi bilgisayarımda eğitip bunu yapmıştım:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı