Yapay zeka ile mesajlaşın!

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
OpenAI'ın yeni kullanıma sunduğu OpenAI Chat AI'ı GPT sayesinde daha önce hiç görülmemiş bir tutarlılıkla ve hızla diyaloglar kurmanıza, bilgiler öğrenmenize, sorular sormanıza yarıyor. Bir insan ile neler konuşuyorsanız, bu AI ile de onları konuşup tutarlı dönütler alabilirsiniz. Sadece İngilizce olmasına gerek de yok. Türkçe olarak biraz daha yavaş olsa da çok güzel cevaplar alabiliyorsunuz. Son bir iki saattir bu AI ile konuşuyorum ve İngilizce dışındaki dillerde, bazı sorularımda daha az detaylı bilgiler verdiğini fark ettim ama yine de muazzam.

Yapay zekanın yetenekleri:
  • Önceden diyalogda konuşulanları hatırlayabiliyor.
  • Konuşulan konuda sonradan düzeltmeler yapabiliyorsunuz.
  • Uygunsuz istekleri geri çevirebiliyor.

Sınırlamalar:
  • Nadir de olsa yanlış bilgi verebiliyor.
  • Nadir de olsa zararlı yönergeler ve önyargılı içerikler verebiliyor.
  • Dünya ve 2021'den sonraki olaylar için kısıtlı bilgiler veriyor.

Benim bu yapay zekada anlamadığım şey, bunları direkt internete bağlanma becerisi olmadan yapması. Spesifik bir konuda, çok spesifik bir bilgi istediğinizde (Mesela Bir video oyununda "Şunu yapmanın en iyi yolu nedir?" tarzı bir soru.) internete tam anlamıyla bağlanamadığımdan bunu cevaplayamam gibi bir cevap veriyor ama azıcık zorlarsanız ağzından birkaç bir şey alabiliyorsunuz. Ayrıca verilen uyarılar da kopyalanmış, standart metinler değil. Uyarıları durumdan duruma değişiyor.

1670187364844.png

1670187444694.png

1670187488134.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı