Yapay zeka ile oyun yapılır mı?

messii19

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Canım cok sıkılıyor, herhangi bir yapay zekaya dilediğimiz tarzdaki oyunun kodunu yazdırıp sonra onu uygulamaya dönüştürüp oynayabilecegim program var mı? Sadece benim telefonda olsa yeter.

Sadece yapay zeka ile yapamazsın, o sadece doğru girdileri verirsen parça parça kod yazar.

Yapay zeka tüm kodları eksiksiz yazsa bile onu uygulamaya dönüştürebileceğin bir program yok, Unity gibi motorlarla yapmak gereken tonla işlem var, tuşa bastım oldu gibi olmuyor yani.

Merhaba arkadaşlar. Canım cok sıkılıyor, herhangi bir yapay zekaya dilediğimiz tarzdaki oyunun kodunu yazdırıp sonra onu uygulamaya dönüştürüp oynayabilecegim program var mı? Sadece benim telefonda olsa yeter.
Olabilir fakat bazı şeyleri de kendiniz yazmanız lazım. Çünkü bende yardım alırken bazı şeyleri kendim yazmam gerekiyordu.

Dostum yapay zekayla çokça oyun olmasa da proje yapmış biri olarak başlama bile insanı deli eder bıktırır. Dediklerinin çoğunu anlamayacak. Hele hele ücretsiz versiyonla yapmayı düşünme bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı