Olmazsa olmaz demedim? Element uydurmalara başladık yine.
Arkadaşın mesajını okuyor musun? Okuma becerin var değil mi? "Her şeyi mükemmel bir şekilde yapabilen beceride bir şey geliştirmek istiyorum." cümlesini kuran birine karşı konuşuyorsun. Tesla hobi projeyle gelişmiyor. Boş bakış açısı. Tesla'nın umurunda bile değil senin hafta sonu projelerin. Her şeyi en mükemmel şekilde yapabilecek AI yazmak isteyen adamın, Tesla seviyesinde kaynakları olması lazım. Bunu söyleyince "gatekeeping" mi oluyor?
Bir ton rasp pi projesi olması ne anlama geliyor? Ne ifade etmeli? Yapılmışı 100 kere yapan insanların var olması ne anlama gelmeli? Mükemmeliyeti yazmak isteyen adama karşı pozitif bir argüman mı olmalı?
Buna gelecek olursam. Olmazsa olmaz demedim. Yakınından bile geçmedim. Eğitimini alıp, bu projelerin parçası ol dedim. Bunun adı ne zamandan beri gatekeeping? Ne konuştuğunun, hangi terimleri kullandığının farkında değilsin. Yada öyle yüzeysel okuyup geçtin.
Dediğim şey istediği şeyi tek bir kişinin yapamayacağı. Hele hele her şeyi mükemmel bir şekilde yapan AI? Hiç hiç hiç hiç hiç hiç hiç hiç hiç yapılabilecek bir şey değil tek başına. Eşek mi bu adamlar oturup sabah akşam bütün kaynaklarını tek bir ürün üretmeye harcıyorlar. Onda hata payını düşürmeye çalışıyorlar? Sende gelmiş mükemmeliyeti yazmak istiyorum diyen adama gatekeeping yaptığımı söylüyorsun mühendislik öğrensin dedim diye.
Forumda programlama kategorisinde 1000+ mesajım var. Otur incele mesajlarımı, profilim herkese açık.