Yapay zeka tabanlı bir fotoğraf düzenleme uygulaması önerisi

• Konuyu başlatan efss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 559

efss

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İphone 13,iPad 9.Nesil,Macbook Air M1,Airpods Pro 2,Apple Watch SE 2,Homepod mini
Arkadaşlar merhaba. Ben emlak işi yapıyorum ama şöyle bir sorunum var. Evleri gidiyoruz fotoğraflıyoruz sonrasında bilgisayara yükleyip ufak tefek ışık ayarları yapıyoruz ama sorun şurada bu işlem çok vaktimi alıyor ve yetiştiremiyorum.

Sorum şu çektiğim fotoğrafları toplu olarak yükleyip yapay zekayla edit yaptırabileceğim bir program var mı? Örnek olarak bir WC resmi çektim fotoğraf çok karanlık bunu aydınlık yapsın, çok güneş alan bir salon var bunun da ışığını kıssın.

Genelde ücretsiz olacağını sanmıyorum böyle programlar olsa da. Ve yine tek tek fotoğraflar için komut vermeniz gerkir diye düşünüyorum.

Ama Photoscape Pro diye bir program var. Dilerseniz onu bir inceleyin. Ben setup fotoğraflarımı çekip Photoshop'ta küçük düzenlemeleri yaptıktan sonra tüm renk vb ayarları onda yapıyorum. Sonuçları harika oluyor. Alıştıktan sonra da çok hızlı hallediliyor her bir fotoğraf. Basit bir arayüzü ve hızlı ve kullanışlı menüleri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı