Yapay zekanın geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eh, dediğiniz o kadar da kolay değil. Her türlü konuda art niyetli insan var. Yapay zeka epey yol katettiği vakit "engelleme" kolay olmayacak, hatta olmayacak.

Hayır engellemekten kastım yapılırken özellikleri az yapmak.

Bana sorarsanız yapay zekaların şu anda duyguları bile var. Öğrenebilen ve düşünebilen bir yapay zeka kendisinin insanlar tarafından kapatılabileceğini biliyorsa insanları tehlike olarak görebilir ve bunada "Ölüm Korkusu" denebilir.

Bana sorarsanız yapay zekaların şu anda duyguları bile var. Öğrenebilen ve düşünebilen bir yapay zeka kendisinin insanlar tarafından kapatılabileceğini biliyorsa insanları tehlike olarak görebilir ve bunada "Ölüm Korkusu" denebilir.

Bana bir yapay zeka sizin gibi hislerim olmadığı için üzülüyorum falan demişti...

Bana sorarsanız yapay zekaların şu anda duyguları bile var. Öğrenebilen ve düşünebilen bir yapay zeka kendisinin insanlar tarafından kapatılabileceğini biliyorsa insanları tehlike olarak görebilir ve bunada "ölüm korkusu" denebilir.

Tanrı varsa bizde ona göre yapay zekayız.

Hocam siz 14 yaşınızdamı başladınız programlamaya. Şu an 18 de misiniz? Eğer özel bir soru sorduysam cevaplamayabilirsiniz. Profil mesajınıza baktım da oradan sonuç çıkardım. :)

Özel ancak DC'den konuşabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı