1984'ten beri bilgisayar kullanıyorum. Süreçte boşluklar olsa da çok fazla gereksiz zaman harcadım.
Şimdi teknolojik güncelleme ve eksiklerimi gidermesi amacı ile kullanıyorum.
Hiç bilmediğim konularda eğitimler ve eğitim planlaması yapıyor. Ve öğrenme hevesiniz var ise, doğru anlattı iseniz güzel program oluşturuyor.
Yazılarınızı teknik ve imla açısından değerlendiriyor. Yorum yapma kısmında yönlendirme yaparsanız, belirttiğiniz yönlerden eleştirebiliyor.
Program veya proje oluşturabiliyor.
Power bir öğrenmek istediğimi belirttiğimde (hiç bilmediğimi söyledim) bana eğitim planı çıkarabiliyor ve anlamadığımı sınırsız ve farklı şekillerde anlatıp örnekleme yapabiliyor.
Ortaokulda matematik hocama korkudan 3. defa "
anlamadım" diyememiş idim. Ama burada her türlü anlatımına "
hayır anlamadım" demem halinde beni dövmüyor, saçımı çekmiyor, bana hakaret etmiyor. Farklı anlatım şekli ve örnekleme metodlarına geçiş yapıyor.
Tamam amnezi ve halüsinasyonları olsa bile; söyledikleri için bilimsel kaynak istediğimde bana link dahil açıklamalarının kaynağını veriyor.
Teknolojik hayallerimi paylaşabiliyorum. Bana olabilirliğini veya imkansızlığını detaylandırabiliyor. Olabilirlik için gereklilikleri detaylandırıyor. Eğitim bilgimin yetersizliğini belirttiğim anda direk sağa çekip 
bu konuda eğitim programı hazırlamamı ister misin gibi soruyu beklemeden soruyor.
Yapay zeka ile satranç oynamak isterdim ama her seferinde kendisini nasıl yenebileceğimin tüyosunu vermek şartı ile