Yapay zekanın hazırladığı program doğru mu?

Marik Ishtar

Hectopat
Daha fazla  
Sporda 2. ayım olacak o yüzden bölgesel çalışmaya geçiyorum ChatGPT'ye bir program yaptırdım ama bana aşırı geldi bunların bazılarını yapmam mümkün değil ve yoğun geliyor. Sizce program nasıl?

Dosya Ekleri

• IMG_0343.jpeg
    IMG_0343.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
İki tane büyük kas grubunu aynı idmanda çalışmak çok zor. Yarışmaya hazırlananlar yapıyor genelde onlarda aynı gün içinde 2 farklı idmanla. Pazartesi günü için olan program güzel ama diğerleri yeni başladıysanız çok gereksiz, deadlift mesela. Ayrıca yeni başladıysanız izole hareketlere gerek yok.

Sporda 2. ayım olacak o yüzden bölgesel çalışmaya geçiyorum ChatGPT'ye bir program yaptırdım ama bana aşırı geldi bunların bazılarını yapmam mümkün değil ve yoğun geliyor. Sizce program nasıl?
Üst üste 6 gün gitmek yapabileceğin en kötü şey. 2 günden fazla üst üste gitme.

12 tekrarın üstüne de çıkma. Gereksiz. Senin seviyen için 8-10 civarı ideal. Ben şahsen 4-8 aralığında çalışıyorum. Güç açısından da kas gelişimi açısından da en mantıklısının bu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ama düşük tekrar yüksek ağırlıkta yeni başlayan birinin kendini sakatlaması daha muhtemel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı