K kevkeb Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi videoları istediğim sesle yapmanın en kolay yolu nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi videoları istediğim sesle yapmanın en kolay yolu nedir?
WexaKing Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #2 kevkeb dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi videoları istediğim sesle yapmanın en kolay yolu nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da videoları var sanırım bunları elevenlabs'ten yapıyorlar. Artı 0 Eksi
kevkeb dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi videoları istediğim sesle yapmanın en kolay yolu nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da videoları var sanırım bunları elevenlabs'ten yapıyorlar.
KS KS K kevkeb Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 WexaKing dedi: Hocam YouTube'da videoları var sanırım bunları elevenlabs'ten yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben kendi istediğim sesi ekleyemiyorum. Artı 0 Eksi
WexaKing dedi: Hocam YouTube'da videoları var sanırım bunları elevenlabs'ten yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben kendi istediğim sesi ekleyemiyorum.
WexaKing Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #4 kevkeb dedi: Ben kendi istediğim sesi ekleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar bilmiyorum maalesef hocam. Artı 0 Eksi
kevkeb dedi: Ben kendi istediğim sesi ekleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... O kadar bilmiyorum maalesef hocam.