Yapay zekaya oyun yazdırmak mümkün mü?

saitan

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi metin tabanlı, sorulara hikayedeki sorulara evet, hayır dediğiniz ve seçimlerinizin sonuç verdiği bir oyun yaptırılabilir mi?

kodları yazar, modellerede yardım eder ben mesela yaptırmıştım GTA tarzı birşey bayağı olmuştu. Ama hocam 4.0 veya 4o yoksa chatgbt kullanmayın paraylada olsa Claude Sonnet öneririm bedava bulursan kullan onu. Visual Studio Code kullanıyorsan cursor kur oraya claude var içinde ama sınırlı

Eğer kodlama bilgin yoksa bence zorlanırsın, eksiksiz ve hatasız kod yazmıyor gerektiğinde yapay zekanın yazdığı kodu debug etmen gerekebiliyor. ChatGPT ile pek bir şeyler yapabileceğini de sanmıyorum windsurf veya cursor gibi araçlara ihtiyacın olabilir bunlar da ücretli programlar.

Hayır yaptıramazsınız. Sadece belirli istekleriniz üzerine bazı kodları yazabilir. Hatta kendi yazdığı X koduna y fonksiyonunu eklemesini istediğimde bile patladığı oluyor.

Yapay zeka kod yazmak için değil, siz kod yazarken yardımcı olmak için kullanılıyor daha çok. Mesela ben uzun bir kod yazdığımda genellikle GPT'ye atıp herhangi bir hata var mı sence daha iyi yazabilir miydim gibi soruyorum ve bazen değiştiriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı