WindowsPlus
Nanopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bu sıralar yapay zeka ile bir şeyler yapma konuları insanların ilgilerine çektiği için ben de bu tarz bir konu açmak istedim ama bu sefer farklı şekilde. Sizden yapay zekayla bir web simulasyonu oluşturmanızı istiyorum.
Websim.ai: Yapay zeka destekli web simulasyonu oluşturma platformudur.
Bu platformda insanlar yapay zeka kullanarak ilginç şeyler yapmaktadır. Burayı web sayfası oluşturma yeri olarak görmeyin. 3 boyutlu oyun yapmak mı dersin, Windows XP simulasyonu mu dersin, müzik görselleştiriciler mi dersin, ne ararsan var. Yani burada yaratıcılığı konuşturmak önemli.
Yapmanız gereken hesaba giriş yapmak ve yukarıdaki prompt kutucuğuna yazmak. Devamında oradaki prompt kutucuğuna geliştirmek veya düzenlemek istediğiniz şeyi yazarak daha iyisini yapabilirsiniz.
Ben başlıyorum. Rastgele labirent oluşturucu:
Websim.ai: Yapay zeka destekli web simulasyonu oluşturma platformudur.
Bu platformda insanlar yapay zeka kullanarak ilginç şeyler yapmaktadır. Burayı web sayfası oluşturma yeri olarak görmeyin. 3 boyutlu oyun yapmak mı dersin, Windows XP simulasyonu mu dersin, müzik görselleştiriciler mi dersin, ne ararsan var. Yani burada yaratıcılığı konuşturmak önemli.
Yapmanız gereken hesaba giriş yapmak ve yukarıdaki prompt kutucuğuna yazmak. Devamında oradaki prompt kutucuğuna geliştirmek veya düzenlemek istediğiniz şeyi yazarak daha iyisini yapabilirsiniz.
Ben başlıyorum. Rastgele labirent oluşturucu:
Random Maze Generator
websim.com