Banka/Kart Yapı Kredi alt limitsiz 5000TL e-ticaret iade hediyesi

Öyleyse çok iyi. Anlaşmalı e-ticaret siteleri nedir acaba ve hangi ürünlerde geçerli? Çok ucu açık bir reklam olmuş.

Hocam bende reklamı gördüğüm gibi burada paylaştım. İnternetten araştırdığımda bu kampanyayla ilgili hiçbir bilgi bulamadım. Büyük ihtimal bilinen büyük e-ticaret sitelerin hepsinde geçerlidir.

Kimse kimseye havadan 5 bin vermez. Bir iş vardır işin içinde.
Yaklaşık 600 TL falan yıllık kart ücreti vardır herhalde ve bunlar zamanla artıyor. Tabii ki iş olarak kart ücreti var. Ayrıca kredi kartıyla sürekli harcamaya ve borçlanmaya teşvik var. Bu kampanyayı kullanıp sonra tüyerseniz işin içinde iş olmaz.

Mantıklı sonuçta kartı açıp harcamalarımı yapıp kapattırsam veya kullanmayı bıraksam yıllık ücret dışında en fazla ne olabilir ki?

Bana görüntülü sohbetten sonra böyle bir SMS gönderdiler. Aynısını Akbank'ta da yaşamıştım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250221_152149_Messages.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 328
Bu ay geçerli avans5000 diye benzer kampanyası varmış onda 20000 ihtiyaç kredisi çekme şartı var. Bunda hiçbir şart yok mu şimdi.

Zamanında ben kendime açmıştım uygulama üzerinden herhangi bir sorun oluşmamıştı. Şimdi babannemi görüntülü konuşturarak açacağım hesap sonuçda işin ucunda 5 bin TL var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…