The_rain_master
Hectopat
Hocam siz hesap açtınız sanırım. Denerseniz durumu yazar mısınız.Evet ama bunda zaman çok kısıtlı. Bence birçok kişiye belli problemler çıkartarak engellerler.
Hocam siz hesap açtınız sanırım. Denerseniz durumu yazar mısınız.Evet ama bunda zaman çok kısıtlı. Bence birçok kişiye belli problemler çıkartarak engellerler.
Aslında mümkün. Garanti BBVA, Fenerbahçe Bonus kart ilk alışverişine özel 1000 TL'ye 1000 TL bonus veriyordu. Bana 2000'e 2000 verdi aynı kart.Nasıl alt limit yok ya garip geldi. 5 bin TL alışveriş yapsam şimdi geri mi alıyorum 5 bin TL?
Hocam siz hesap açtınız sanırım. Denerseniz durumu yazar mısınız?
Online müşteri olabilirsiniz bu arada 2000 kart limiti verse 2000 verirler mi?Hesabı açmam için Yapı Kredi'ye gitmem lazım hocam. Bugün yoğun olduğum için 17.00'dan önce gidemem.17.00'dan sonra da bankalar kapanıyor maalesef![]()
Online müşteri olabilirsiniz bu arada 2000 kart limiti verse 2000 verirler mi?
Kredi kartı onaylanması için ek bilgi istiyorlar sanırım senden.Online'da görüntülü görüşme kısımdan sonra aşşağıdaki SMS'i gönderdiler. Dediğiniz konuda ise büyük ihtimal evet verirler çünkü reklamda alt ve üst limit olmadığını söylüyor.
Eki Görüntüle 2429159
Kredi kartı için ek bilgi istiyorlar sanırım senden.
Bir çok sebebi olabilir. Büyük ihtimalle ben yapsam alırım. Düşüneceğim baya iyi kampanya.Akbankdada aynısını yaşadım sebebini bilmiyorum hocam![]()
Birçok sebebi olabilir. Büyük ihtimalle ben yapsam alırım. Düşüneceğim bayağı iyi kampanya.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.