Kızılelma1299
Picopat
Yapı Kredi dijital kart limit tanımlama yaparken "dijital kart limiti asıl kart limitinden büyük olamaz" hatası... Çözümü nedir?
Dijital kartta alışveriş yaparsan asıl karttaki miktardamı azalır ( dijital kart ek limit değil )
Asıl kartının limitin ne kadar? Dijital kart limitini ne kadar yapmaya çalışıyorsun?Yapı Kredi dijital kart limit tanımlama yaparken "dijital kart limiti asıl kart limitinden büyük olamaz" hatası... Çözümü nedir?
Eki Görüntüle 1943439
Baĝlı olduğu kartın kredi limitinin altında bir limit belirleme
Asıl kartının limitin ne kadar? Dijital kart limitini ne kadar yapmaya çalışıyorsun?
Dijital kart bağlı olduğu karttan daha fazla limite sahip olamaz.Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek
Asıl kredi kartımın limiti 2 bin dijital kart limitimi 5 bin yapmak istiyorum
Asıl kredi kartı limitin dijital kartının limitinden fazla olamaz.Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek
Kredi kartımın limitini arttırmam gerek o zamanDijital kart bağlı olduğu karttan dahabfazla limite sahip olamaz.
Evet.Kredi kartımın limitini arttırmam gerek o zaman
Yapamazsın. Kart limitin kadar sanal kart limiti belirleyebilirsin. Borcun olmadığı halde 2000TL ise 2000TL belirleyebilirsin.Kredi kartımın limiti 2 bin ise 2 bin limitmi belirlemem gerek
Kredi kartın limit artırımı talebinde bulundum ama olumsuzKredi kartımın limitini arttırmam gerek o zaman
Peki sanal karttaki parayı asıl karta aktarabilirmiyizYapamazsın. Kart limitin kadar sanal kart limiti belirleyebilirsin. Borcun olmadığı halde 2000TL ise 2000TL belirleyebilirsin
Sanal karttaki parayı asıl karta aktarabilirmiyiz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.