Kartla beraber gelir imzayı atarsın kartı alırsın.Yapı Kredi mobil uygulama üzerinden vadesiz hesap açtırdım. Musteri beyan formu teslimatı yapılacak yazıyor uygulamada. Yapilacak olan teslimatta kart oluyor mu yoksa sadece form mu oluyor?
Kartla beraber gelir imzayı atarsın kartı alırsın.
Vadesiz Hesap açtırdığınızda zaten size bir hesap kartı tanımlanmış oluyor. Kredi kartına ihtiyaç duyarsanız ayrı bir başvuru yapmanız gerekir. İhtiyacınız hesap kartıysa evet ayrı bir başvuru yapmanıza gerek yok.Yani kart için ayrı başvuru yapmayacağım. Değil mi?
.Hocam son durum ne kaç günde geldi? Geldiyse kart ile geldi mi?
Hocam peki hangi kurye ile geldi bir bilgi verir misin zahmet olmazsa lutfen.
Tekrar vaktini aliyorum icinden kart ta cikti ve direk kullanmaya basladiniz dogrumudurNarpost firmasi teslim etti. Ancak ile veya ilçeye bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Tekrar vaktini aliyorum icinden kart ta cikti ve direk kullanmaya basladiniz dogrumudur birde uygulamaya girebiliyormuydunuz giriste direk sadece kurye verilcek ekranindami kaliyordu
Tekrar vaktini aliyorum icinden kart ta cikti ve direk kullanmaya basladiniz dogru mudur![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.