Yapı Kredi vs İş Bankası

Trefax3883

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
18 yaşına gelmeden önce ilk imza hesabı ile İş Bankası müşterisi oldum. Şu an 18 yaşındayım ve banka bana birçok kampanya verdi, ayrıca yüksek bir kredi kartı limiti de tanımladılar.

Ama uygulamanın arayüzü konusunda ve kart kalitesi konusunda İş Bankası’nı pek sevmiyorum; yapmak istediğim işlemleri bazen zor buluyorum. Gönderilen kartların kalitesinin düşük olduğunu düşünüyorum. Yapı Kredi’nin arayüzü bana daha kullanışlı geliyor Yapmak istediğim işlemi kolayca buluyorum. Gönderilen kartların yapısı ve sağlamlığı daha iyi gibi.

Bu yüzden kararsız kaldım. Hangi bankada devam etmem gerektiğine emin değilim. Sizce hangi bankayı tercih etmeliyim? Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz ve önereceğiniz banka hangisi?

18 yaşına gelmeden önce ilk imza hesabı ile İş Bankası müşterisi oldum. Şu an 18 yaşındayım ve banka bana birçok kampanya verdi, ayrıca yüksek bir kredi kartı limiti de tanımladılar.

Ama uygulamanın arayüzü konusunda ve kart kalitesi konusunda İş Bankası’nı pek sevmiyorum; yapmak istediğim işlemleri bazen zor buluyorum. Gönderilen kartların kalitesinin düşük olduğunu düşünüyorum. Yapı Kredi’nin arayüzü bana daha kullanışlı geliyor Yapmak istediğim işlemi kolayca buluyorum. Gönderilen kartların yapısı ve sağlamlığı daha iyi gibi.

Bu yüzden kararsız kaldım. Hangi bankada devam etmem gerektiğine emin değilim. Sizce hangi bankayı tercih etmeliyim? Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz ve önereceğiniz banka hangisi?
İş Bankasının telefon programında arayüzü kendine göre kısa yollarla düzenleyebilirsin. 10+ yıldır kullanıyorum, UI değiştiklerinde eski ve/veya yaşlı kullanıcılar için "isterseniz eskiyi kullanabilirsiniz" seçeneği verecek kadar aklı başında ve liyakatli insanların çalıştığı bir firma.

Yapı Kredi, meh, duruyor işte orada.

Akbank önermiyorum, hacklene hacklene kevgire döndüler. ING yurtdışına çok çıkanlar için avantajlı olabilir.

Kart kalitesinin bir anlamı yok, zenginsen gerçek platin kart yaptırabilirsin bana gelip, alırım 250.000.

İş Bankası'na devam et. Yapı Kredi canı sıkılınca komisyon keser olur olmadık kafasına göre, nereden biliyorsun diye sormayın.

Merhaba, ben de İş Bankası'ndan kredi kartı almak istiyorum. Öncesinde benim de İlk İmza kartım vardı. Üniversite öğrenciyim ve çalışmıyorum diye bana 2000TL limit veriyorlar. Size ne kadar verdiler?

Merhaba, ben de İş Bankası'ndan kredi kartı almak istiyorum. Öncesinde benim de ilk imza kartım vardı. Üniversite öğrenciyim ve çalışmıyorum diye bana 2000TL limit veriyorlar. Size ne kadar verdiler?

Merhaba, ben staj yaptığım için lisede sigortalı çalışan olarak gözüktüm. O zamanlar limitimi 100.000 TL'ye kadar çıkardılar çıkarmaya devam ediyorlardı sonrasında ben de bilgilerimi üniversite öğrencisi olarak güncelledim ve şu an itibarıyla limit artışı yapmıyorlar.

Merhaba, ben staj yaptığım için lisede sigortalı çalışan olarak gözüktüm. O zamanlar limitimi 100.000 TL'ye kadar çıkardılar çıkarmaya devam ediyorlardı sonrasında ben de bilgilerimi üniversite öğrencisi olarak güncelledim ve şu an itibarıyla limit artışı yapmıyorlar.
Ben öğrenim durumunu ve mesleği üniversite öğrencisi olarak seçtiğim halde karşıma Çalışan Maximum Genç kart çıkıyor. Bu kartın öğrenci versiyonu yok muydu? Yoksa ikisi aynı kart mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı