Yapı Kredi World Card'a özel +3 taksit

Unprocurabl3

Megapat
Merhaba. Sinerji Bilgisayar'dan ekran kartı almak istiyorum. 2 taksite ek vade farkı var. Onu kabul ediyorum fakat aşağıdaki açıklamada +3 taksit olacagına dair bir ibare var. Bankayı arıyorum işlemi yapmadıgınız için bilemeyiz diyor. Bazen BDDK kanununa takılan elektronik ürünler var diyor. Atıyorum telefon vb. firmayı arıyorum bankabilir diyor. Arada kaldım :D bilgisi olan var mı? Bu +3 taksit ödeme ekranında görünmuyor sanırım. Bunu nasıl netleştirebilirim?
Yakın zamanda bu firmadan world Card ile ekran kartı alan var mı? +3 taksiti kontrol edebilirse çok makbule geçer.

1684923248422.png

1684923286234.png

Her gün yaptığımız işlem bilgisayar toptancısı satış personeli olarak +3 ibaresi bankanın size vereceği taksittir.
Ufak not: ekstrelerden kontrol edebilirsin toplamda 5 taksit uygulanmış olacak.

Her gün yaptığımız işlem bilgisayar toptancısı satış personeli olarak +3 ibaresi bankanın size vereceği taksittir.
Ufak not: ekstrelerden kontrol edebilirsin toplamda 5 taksit uygulanmış olacak.
Vermeme ihtimali var mı peki hocam ? Banka ile gorustugumde net birşey soylemıyor. Boyle bir taksit var da demıyor arada kaldım :D

Vermeme ihtimali var mı peki hocam? Banka ile gorustugumde net bir şey soylemıyor. Boyle bir taksit var da demıyor arada kaldım :D

Çok düşük ihtimal vermeme ihtimali, bunu anlamanız için hesap ekstrenizi kontrol etmeniz
gerek, bu konuda bizde müşterilere net bir şey diyemiyoruz maalesef bankalara kalmış bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı