Yapı Kredi'de 18 yaş altı hesapta mobil bankacılık kullanılabilir mi?

SkysBeyTR

Centipat
Daha fazla  
Dün annemle Yapı Kredi'ye gittik, hesap açtık. Evde 3 tane numara var, hepsinin de Yapı Kredi'de hesapları var. Anneme mahsus belgeleri onaylamak için hesap açtılar; numarayı verdik, açtılar. Bana numara istediler; babamın numarasını verdik. Belgeler onaylandı falan, geri çıktık. Kart adresinize 1 haftaya gelir dediler. Bugün de mesaj geldi: "T.C. Kimlik No'lu X Y Z adlı çocuğunuza vadesiz hesap açılmıştır" diye. Ben mobil bankacılık kullanabilir miyim? Şifre almaya çalıştım, "başka hesaptadır" dedi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün annemle Yapı Kredi'ye gittik, hesap açtık. Evde 3 tane numara var, hepsinin de Yapı Kredi'de hesapları var. Anneme mahsus belgeleri onaylamak için hesap açtılar; numarayı verdik, açtılar. Bana numara istediler; babamın numarasını verdik. Belgeler onaylandı falan, geri çıktık. Kart adresinize 1 haftaya gelir dediler. Bugün de mesaj geldi: "T.C. Kimlik No'lu X Y Z adlı çocuğunuza vadesiz hesap açılmıştır" diye. Ben mobil bankacılık kullanabilir miyim? Şifre almaya çalıştım, "başka hesaptadır" dedi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
kullanamazsın kral

Dün annemle Yapı Kredi'ye gittik, hesap açtık. Evde 3 tane numara var, hepsinin de Yapı Kredi'de hesapları var. Anneme mahsus belgeleri onaylamak için hesap açtılar; numarayı verdik, açtılar. Bana numara istediler; babamın numarasını verdik. Belgeler onaylandı falan, geri çıktık. Kart adresinize 1 haftaya gelir dediler. Bugün de mesaj geldi: "T.C. Kimlik No'lu X y Z adlı çocuğunuza vadesiz hesap açılmıştır" diye. Ben mobil bankacılık kullanabilir miyim? Şifre almaya çalıştım, "başka hesaptadır" dedi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Veliniz'le açtığınız hesaplarda kullanılıyor Yapı Kredi şubesine gidip sorabilirsiniz ben 17 yaşındayım mobil bankacılık bende var kullanabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı