Yapı Kredi'de 18 yaş altı hesapta mobil bankacılık kullanılabilir mi?

SkysBeyTR

Centipat
Daha fazla  
Dün annemle Yapı Kredi'ye gittik, hesap açtık. Evde 3 tane numara var, hepsinin de Yapı Kredi'de hesapları var. Anneme mahsus belgeleri onaylamak için hesap açtılar; numarayı verdik, açtılar. Bana numara istediler; babamın numarasını verdik. Belgeler onaylandı falan, geri çıktık. Kart adresinize 1 haftaya gelir dediler. Bugün de mesaj geldi: "T.C. Kimlik No'lu X Y Z adlı çocuğunuza vadesiz hesap açılmıştır" diye. Ben mobil bankacılık kullanabilir miyim? Şifre almaya çalıştım, "başka hesaptadır" dedi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır gönderebiliyorum sadece bu hisse kripto tarzı şeylerde reşit olmadığımdan onları kullanamıyorum yoksa para gönderme para çekme her şey var.
Hesap açmak için ailemin hesabı mı olması lazım yoksa ailemden birinin yapı kredi hesabı olmadan bana hesap açabilirler mi şubeye birlikte gidip. Birde tecrübelerini anlatabilir misin avantajları ve dezavantajlarını

Hesap açmak için ailemin hesabı mı olması lazım yoksa ailemden birinin Yapı Kredi hesabı olmadan bana hesap açabilirler mi şubeye birlikte gidip. Bir de tecrübelerini anlatabilir misin avantajları ve dezavantajlarını.

Kral ailenle birisiyle git hesap açıyorlar senin adına veli hesabı oluyor ama hesap senin adına 18 olunca gider üstüne alırsın bende öyle yaptım artıları banka kartı yani IBAN'ın vs ve yani sonuçta sağlam bankalardan alırsan bir sıkıntı çıkmaz Papara falan kullanmak yerine bu daha avantajlı bence.

Kral ailenle birisiyle git hesap açıyorlar senin adına veli hesabı oluyor ama hesap senin adına 18 olunca gider üstüne alırsın bende öyle yaptım artıları banka kartı yani IBAN'ın vs ve yani sonuçta sağlam bankalardan alırsan bir sıkıntı çıkmaz Papara falan kullanmak yerine bu daha avantajlı bence.
Ailemin yapı kredi hesabı olmasa oluyor mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı