Yapı Kredi'de 18 yaş altı hesapta mobil bankacılık kullanılabilir mi?

SkysBeyTR

Centipat
Daha fazla  
Dün annemle Yapı Kredi'ye gittik, hesap açtık. Evde 3 tane numara var, hepsinin de Yapı Kredi'de hesapları var. Anneme mahsus belgeleri onaylamak için hesap açtılar; numarayı verdik, açtılar. Bana numara istediler; babamın numarasını verdik. Belgeler onaylandı falan, geri çıktık. Kart adresinize 1 haftaya gelir dediler. Bugün de mesaj geldi: "T.C. Kimlik No'lu X Y Z adlı çocuğunuza vadesiz hesap açılmıştır" diye. Ben mobil bankacılık kullanabilir miyim? Şifre almaya çalıştım, "başka hesaptadır" dedi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet bankacılığı kullanabilmek için 15 yaşından büyük olman gerekiyor.

O zaman kullanamazsınız. 15 yaşından büyükler de sadece bakiyesini görüntüleyebiliyor.

kullanamazsın kral

Veliniz'le açtığınız hesaplarda kullanılıyor Yapı Kredi şubesine gidip sorabilirsiniz ben 17 yaşındayım mobil bankacılık bende var kullanabiliyorum.

La yok uygulamaya giremiyorum babamin numarasini verdim onunda Yapı Kredi hesabi var baska hesaptadir diyor baska numara yok verecek.

Reşit olmadıgınız için ailenin hesabından görebilirsiniz benim arkadaşım 17 yaşındaydı öyle yapabiliyordu geçenlerde 18 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…