Yapılabilecek saygın meslekler nelerdir?

@Cruslan "Liseli öğrenci olan bir genç." şunu gördükten sonra sana daha cevap vermeme kararı aldım. Boşa kendimi hiç yormayayım. Forumun yaş ortalaması belli zaten, seninde onlardan birisi olduğun yaptığın yorumlardan belliydi.
İstediğini yapabilirsin. Akıl yaşı ile beden yaşı bir değil, tecrübe hiç değil.

@Cruslan "Liseli öğrenci olan bir genç." şunu gördükten sonra sana daha cevap vermeme kararı aldım. Boşa kendimi hiç yormayayım. Forumun yaş ortalaması belli zaten, seninde onlardan birisi olduğun yaptığın yorumlardan belliydi.

Bir kişiyle o kişinin yaşına göre konuşmak veya konuşmamak çok saçma değil mi? Belki de bu konu da haklı hatta bence haklı da Türkiye de ne olursan ol işsiz kalma olasılığın var bu olasılık mesleğe düşük veya yüksek olabilir ama sonuçta var

@Cruslan "liseli öğrenci olan bir genç." şunu gördükten sonra sana daha cevap vermeme kararı aldım. Boşa kendimi hiç yormayayım. Forumun yaş ortalaması belli zaten, seninde onlardan birisi olduğun yaptığın yorumlardan belliydi.

Liseli öğrenci genç dediğiniz kişinin tam 66 tane çözümü ve 8K mesajı var, dolayısıyla bu foruma emek vermiş biri. Ve siz bu forum için emek vermiş birine böyle konuşmanız hiç doğru değil.

Liseli öğrenci genç dediğiniz kişinin tam 66 tane çözümü ve 8K mesajı var, dolayısıyla bu foruma emek vermiş biri. Ve siz bu forum için emek vermiş birine böyle konuşmanız hiç doğru değil.
Kişinin bilgisi ve saygınlığı, mesaj ve çözüm sayısıyla ölçülmez; foruma emek verip vermemesi konuşulması gereken üslubu hiç belirlemez.
@Cruslan hocama saygım sonsuz, bu konuda haklı da; ama kafanızda sayılarla böyle kurgular oluşturmayın.

Kişinin bilgisi ve saygınlığı, mesaj ve çözüm sayısıyla ölçülmez; foruma emek verip vermemesi konuşulması gereken üslubu hiç belirlemez.
@Cruslan hocama saygım sonsuz, bu konuda haklı da; ama kafanızda sayılarla böyle kurgular oluşturmayın.
Mesaj sayısı ancak burada fazla vakit geçirdiğimi gösterir. Onun haricinde bir kişinin aslını ortaya çıkarmaz. Olanı söylemişsiniz, üzerine eklemeye gerek yok.

Beğenilerin ve konu dışında mesajların sayılmasının kaldırılmasının nedeni de bu yüzdendir. Discord'da üyeler anlaşıp birbirlerini beğeniyorlar ve kasıtlı olarak konular açarak mesaj sayılarını yükseltmeye çalışıyorlarmış.

Evet başlıkta da belirttiğim gibi okuduğumuzda işsiz kalmayacağımız maaşı iyi saygın meslekler nelerdir? Sizce. Seversen her mesleği yapabilirsin diye sormuyorum dikkat edin Türkiye'de şartlarına uygun saygın meslekleri soruyorum.

En saygın meslek öğretmenlik oluyor genelde

Mesela biri sorduğunda ben öğretmenim dersen sana farklı davranırlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı