İstediğini yapabilirsin. Akıl yaşı ile beden yaşı bir değil, tecrübe hiç değil.@Cruslan "Liseli öğrenci olan bir genç." şunu gördükten sonra sana daha cevap vermeme kararı aldım. Boşa kendimi hiç yormayayım. Forumun yaş ortalaması belli zaten, seninde onlardan birisi olduğun yaptığın yorumlardan belliydi.
@Cruslan "Liseli öğrenci olan bir genç." şunu gördükten sonra sana daha cevap vermeme kararı aldım. Boşa kendimi hiç yormayayım. Forumun yaş ortalaması belli zaten, seninde onlardan birisi olduğun yaptığın yorumlardan belliydi.
@Cruslan "liseli öğrenci olan bir genç." şunu gördükten sonra sana daha cevap vermeme kararı aldım. Boşa kendimi hiç yormayayım. Forumun yaş ortalaması belli zaten, seninde onlardan birisi olduğun yaptığın yorumlardan belliydi.
Kişinin bilgisi ve saygınlığı, mesaj ve çözüm sayısıyla ölçülmez; foruma emek verip vermemesi konuşulması gereken üslubu hiç belirlemez.Liseli öğrenci genç dediğiniz kişinin tam 66 tane çözümü ve 8K mesajı var, dolayısıyla bu foruma emek vermiş biri. Ve siz bu forum için emek vermiş birine böyle konuşmanız hiç doğru değil.
Haklısın hocam.Kişinin bilgisi ve saygınlığı, mesaj ve çözüm sayısıyla ölçülmez; foruma emek verip vermemesi konuşulması gereken üslubu hiç belirlemez.
@Cruslan hocama saygım sonsuz, bu konuda haklı da; ama kafanızda sayılarla böyle kurgular oluşturmayın.
Mesaj sayısı ancak burada fazla vakit geçirdiğimi gösterir. Onun haricinde bir kişinin aslını ortaya çıkarmaz. Olanı söylemişsiniz, üzerine eklemeye gerek yok.Kişinin bilgisi ve saygınlığı, mesaj ve çözüm sayısıyla ölçülmez; foruma emek verip vermemesi konuşulması gereken üslubu hiç belirlemez.
@Cruslan hocama saygım sonsuz, bu konuda haklı da; ama kafanızda sayılarla böyle kurgular oluşturmayın.
Evet başlıkta da belirttiğim gibi okuduğumuzda işsiz kalmayacağımız maaşı iyi saygın meslekler nelerdir? Sizce. Seversen her mesleği yapabilirsin diye sormuyorum dikkat edin Türkiye'de şartlarına uygun saygın meslekleri soruyorum.
Askerlik.
Evet başlıkta da belirttiğim gibi okuduğumuzda işsiz kalmayacağımız maaşı iyi saygın meslekler nelerdir? Sizce. Seversen her mesleği yapabilirsin diye sormuyorum dikkat edin Türkiye'de şartlarına uygun saygın meslekleri soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.