Yapılan edit nasıl olmuş?

Daha fazla  
Valorant'in kotu olup CS:GO'nun daha iyi oldugunu kanitlamaya calisan bir animasyon yaptim. Modelleri animasyonlari ben ayarladim, model hazir CS:GO modeli. İsiklandirma, animasyon, edit bana aittir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani iyi olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum yazmışsın ama burda bir şey kanıtladığın yok. Valorant biraz daha animasyonlu, CS ise daha ciddi. Sadece bunu göstermişsin. Ama fena değil.

Valorant'in kotu olup CS:GO'nun daha iyi oldugunu kanitlamaya calisan bir animasyon yaptim. Modelleri animasyonlari ben ayarladim, model hazir CS:GO modeli. İsiklandirma, animasyon, edit bana aittir.

2 oyunuda severek oynayan ve Valorant'dan çok CS'yi seven biri olarak kötü olmuş.

Yani iyi olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum yazmışsın ama burda bir şey kanıtladığın yok. Valorant biraz daha animasyonlu, CS ise daha ciddi. Sadece bunu göstermişsin. Ama fena değil.
1 yila yakindir aralikli olarak ilgileniyordum 5 6 saat surdu renderi ile beraber baya ugrastiriyor cidden animasyon kisimi en zorlayan kisim dahasinida yapmak isterdim ama daha fazla bakmadim artik

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı