Yapılan iftiralar ve dostlukların sınanması

@Mertlet32135 Dediğin gibi dostum. Kaybedecek bir şeyin yok. Madem bu kadar değer veriyorsun ona, şu eski dostun bayramını kutla be. Yolun açık olsun, umarım mutlu olursun.

O zaman hocam, bayram günü Berke'yi aramak en mantıklısı.
Bu arada bir şey sormak istiyorum, yakın zaman da hiç özel bir gününüz var mı? Yani nasıl desem, doğum günü gibi veya farklı özel bir gün, Berke'nin de bildiği.

Mesela bayramda bir mangal yapsanız, bayram kutlaması ile birlikte Berke'yi de de çağırsanız, mangal yapacağız istersen gel buyur diye.

Doğum günüm vardı biliyorduda fakat kutlamadı hiçbirşey yapmadı bi mesaj falan bekledim oda olmadı dediğim hibi çocuğun kafasını okadar çok yıkamışlarki çocuğun kafasındaki portrem aşırı değişmiş sanki krndi beyni ile değilde başkalarının o diğerlerinin beyniyle haraket ediyor gibi

@Mertlet32135 Dediğin gibi dostum. Kaybedecek bir şeyin yok. Madem bu kadar değer veriyorsun ona, şu eski dostun bayramını kutla be. Yolun açık olsun, umarım mutlu olursun.
Umarım. Bakalım aklımda birşey var eğer olursa babamlada çok samimi babamı kırmaDı hiç krndi babası gibi görürsü babamdan rica edicem onunla konusmasını belki o bize bir ortam ayarlar babamı kıramaz belki o şekilde ogun uzun uzun konusurda kafasını zihnini açıp düzeltebilirim

Dostum insan, en yakın arkadaşını dinlemeden bence karar vermemeli. Dediğine göre belki Berke'nin saflığından kaynaklanan bir durum var. Ancak böylesi de sürdürülemez. Berke her dolduruşa geldiğinde 8 senelik dostuna direkt yön çevirecekse, kesinlikle sürdürülebilir olamaz.

Sizin de o üç arkadaş ile muhattap olmamanız gerekirdi. Kaldı ki madden destek bile vermişsiniz. Keşke en başında iletişimi kesseymişsiniz. Yine de profesyonel destek almanızı tavsiye ederim. Zira çocukluktan gelen bir olgu var. Bu sorunu çözerseniz belki de birçok sorun kendiliğinden çözülmeye başlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…