Yapılan iftiralar ve dostlukların sınanması

Çocuk bana çok düşkündü zaten çocuğun kafasını çelmişler yıkamışlar çocuğu ilk bu konu oldugunda kendimi ifade etme amaçlı bir kere aradım 8 ay önce fakat istemiyorum dedi gerçekten kafasını yıkamıslar çocuğun bende gurue yaptım 8 ay boyunca aramadım ama o 8 ay içinde neler çektim neler alkolemi sarmadım piskiyatriyemi gitmedim ailem bile kaçkere ağladı bu durumumdan iyice bitirdim kendimi. Ve ben ufakken çok itilip kakılan dışlanan yalnız bir çocukluk geçirdim yıllar sonra böyle bir dostluk bulunca yeşermiştim tekrar kaybedince çocukluk travması mıdır artık bilmiyorum gerçekten çok kötü oldum. Tekrardan aramak istiyorum fakat korkuyorum yine ilk aradıgımdakı gıbı bir yepkı verırde daha köyü olur muyum diye gerçe 8 aydır aramıyorum 8 aydır kötüyüm.

Berke diğer 3 kişiyle takılıyor evet zaten dedim ya hep beraber takılırdık biz fakat benim en yakınım berke berkeninde en yakını bendim fakat çocuğa bu durumdan kızamıyorum neden derseniz dediğim gibi dedemin vefatından dolayı alkole sarmıştım ve berkenin olmadığı bir akşam diğer 3 kişiyle çıktık bende alkollü bir kafayla (ya berke abisinden para almadan nasıl yaşıyor)) dedim fakat bunu söylerkenki niyetim berkenin abisi çok zengin ben olsam isterim manyak niye almıyoki sıfatıylaydı ama çocuğa gisip öylrbi anlatmışlarki sanki ben ((berke hiç para almıyor hep parasız geliyor hep ben para veriyorum)) gibisine lanse edilip anlatılmış e bu konuyu 3 ağızdanda böyle duyunca ister istemez etkilenmiş çocuk ilk aradıgımda benimle konuşmayı reddettiğinde bir de şöyle bir şey dedi bana ((bu yaptığın bana o kadar koyduki anlatamam sana)) sonra kapattı.

O zaman hocam, bayram günü Berke'yi aramak en mantıklısı.
Bu arada bir şey sormak istiyorum, yakın zaman da hiç özel bir gününüz var mı? Yani nasıl desem, doğum günü gibi veya farklı özel bir gün, Berke'nin de bildiği.

Mesela bayramda bir mangal yapsanız, bayram kutlaması ile birlikte Berke'yi de de çağırsanız, mangal yapacağız istersen gel buyur diye.
 
O zaman hocam, bayram günü Berke'yi aramak en mantıklısı.
Bu arada bir şey sormak istiyorum, yakın zaman da hiç özel bir gününüz var mı? Yani nasıl desem, doğum günü gibi veya farklı özel bir gün, Berke'nin de bildiği.

Mesela bayramda bir mangal yapsanız, bayram kutlaması ile birlikte Berke'yi de de çağırsanız, mangal yapacağız istersen gel buyur diye.
Doğum günüm vardı biliyorduda fakat kutlamadı hiçbirşey yapmadı bi mesaj falan bekledim oda olmadı dediğim hibi çocuğun kafasını okadar çok yıkamışlarki çocuğun kafasındaki portrem aşırı değişmiş sanki krndi beyni ile değilde başkalarının o diğerlerinin beyniyle haraket ediyor gibi

@Mertlet32135 Dediğin gibi dostum. Kaybedecek bir şeyin yok. Madem bu kadar değer veriyorsun ona, şu eski dostun bayramını kutla be. Yolun açık olsun, umarım mutlu olursun.
Umarım. Bakalım aklımda birşey var eğer olursa babamlada çok samimi babamı kırmaDı hiç krndi babası gibi görürsü babamdan rica edicem onunla konusmasını belki o bize bir ortam ayarlar babamı kıramaz belki o şekilde ogun uzun uzun konusurda kafasını zihnini açıp düzeltebilirim
 
Dostum insan, en yakın arkadaşını dinlemeden bence karar vermemeli. Dediğine göre belki Berke'nin saflığından kaynaklanan bir durum var. Ancak böylesi de sürdürülemez. Berke her dolduruşa geldiğinde 8 senelik dostuna direkt yön çevirecekse, kesinlikle sürdürülebilir olamaz.

Sizin de o üç arkadaş ile muhattap olmamanız gerekirdi. Kaldı ki madden destek bile vermişsiniz. Keşke en başında iletişimi kesseymişsiniz. Yine de profesyonel destek almanızı tavsiye ederim. Zira çocukluktan gelen bir olgu var. Bu sorunu çözerseniz belki de birçok sorun kendiliğinden çözülmeye başlanacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı