Yapılan portfolyo sitesi sizce nasıl?

Zephyros

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 2 yıldır web tasarım ile ilgileniyorum. Sonunda kendime bir portfolyo sitesi oluşturdum. Sizce tasarım olarak nasıl? 10 üzerinden puan verecek olsanız kaç verirdiniz?

Not: Telefondan görünümlere uygundur, fakat en iyi animasyon deneyimi vs. bilgisayarda oluyor.
Ayrıca projelerimin bazılarını eklemedim, birilerine yaptığımız projeler var bittiği zaman ekleyeceğim. Ders alanım ise 1.5 yıl önce yaptığım proje.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasiyim. Belki katkida bulunmak isterim diye etiketlemis ama code review disinda bulunabilecegim bir katki olmadigi icin mesaj atmamistim konuya. Tasarimla ilgili illa bir yorumda bulunacaksam, surasi olurdu;
1756642237087.png

Bosluk cok fazla, buttonlar genel temaya uymuyor. Kalan tema bence hos.
Not: Ekran cozunurlugum 1440p.

Arkadasiyim. Belki katkida bulunmak isterim diye etiketlemis ama code review disinda bulunabilecegim bir katki olmadigi icin mesaj atmamistim konuya. Tasarimla ilgili illa bir yorumda bulunacaksam, surasi olurdu;
Eki Görüntüle 2566306

1756644885064.png

Ekran çözünürlüğü fark ediyor biraz.

Bence çok da ellemeye gerek yok baya düşündüm aklıma bu tasarım geldi. Temaya da uyuyor bence renk dışında.

Eki Görüntüle 2566306

Hocam değiştirdim Social kısmını, ayrıca Container yapısı ekledim. Bakın tekrardan. Nasıl olmuş sizce?

Son düzenleme:
Hocam değiştirdim Social kısmını, ayrıca Container yapısı ekledim. Bakın tekrardan. Nasıl olmuş sizce?
Daha guzel olmus. Bosluklar hala zevkim icin cok fazla ama tamamen kisisel tercih tabii ki. Bi de ben sayfaya girdigimde Github Avatar'in gozukmuyor;
1756753711316.png

Gerci baktimda, GitHub ile alakali olabilir. Benim kendi GitHub profil fotografimda gorunmuyor.
1756753914307.png

Daha guzel olmus. Bosluklar hala zevkim icin cok fazla ama tamamen kisisel tercih tabii ki. Bi de ben sayfaya girdigimde Github Avatar'in gozukmuyor;
Eki Görüntüle 2567234

Gerci baktimda, GitHub ile alakali olabilir. Benim kendi GitHub profil fotografimda gorunmuyor.
Eki Görüntüle 2567237
1756767376449.png

Şuan gözüküyor hocam. Heralde sıkıntı oldu Gİthub'ta genel olarak.

O profil fotoğrafı da GitHub'dan çekiliyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı