Portfolyo İçin Yaptığım Web Sitesi Nasıl Olmuş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

grafikibrahim24

Decapat
ibrahimkekec.com

Ben grafikerim ve portfolyomu gösteren bir web sitesi yaptım. Sitenin PSD çalışmaları da kod yazılımları da tamamen bana ait. (Hazır vektör kullandım tabii ki)
Özellikle kod kısmında acemi olduğum için olabildiğince basit şekilde hazırladım ama Technopat ailesine sormak istiyorum:
Sizce web sitem nasıl olmuş?

- Eksiklerim veya yanlışlarım için öneri yaparak geliştirmeme yardımcı olabilirsiniz fakat kod konusunda oldukça zayıfım, videolar izleyerek ve araştırarak DreamWeaver ile zar zor yaptım :)

Son düzenleme:
Yaptığınız çözünürlük yetersiz öncelikle günümüzde 1024 ekran sayısı çok az ve bu şekilde bir site açıyorsanız en az 1920'yi görmeniz gerekiyor. Kullandığınız arka plan olamasa daha iyi bir görüntü olacak diye düşünüyorum. Bunun haricinde örnek çalışmalara tıkladığımızda yeni sayfada açmak yerine zoom şeklinde önümüze gelse daha iyi olabilir. Örnek çalışmalar için kullandığınız çerçeveler daha modern olabilirdi. Yorumlarım bu şekilde elinize sağlık.

1565634458466.png

Yaptığınız çözünürlük yetersiz öncelikle günümüzde 1024 ekran sayısı çok az ve bu şekilde bir site açıyorsanız en az 1920'yi görmeniz gerekiyor. Kullandığınız arka plan olamasa daha iyi bir görüntü olacak diye düşünüyorum. Bunun haricinde örnek çalışmalara tıkladığımızda yeni sayfada açmak yerine zoom şeklinde önümüze gelse daha iyi olabilir. Örnek çalışmalar için kullandığınız çerçeveler daha modern olabilirdi. Yorumlarım bu şekilde elinize sağlık.

Eki Görüntüle 426879
Teşekkürler :)

Daha ciddi bir şeyler olabilirmiş. Responsive olmalı, referanslardaki resimlere tıklayınca lightbox açılabilir direk resim url'ine gitmesi hoş değil gibi gibi şeyler elinize sağlık :)

Uygun bir zamanda firma ve tasarım hakkında detaylı açıklama bilgileri girilecektir :)
Bundan başka bir şey göremedim ama görsel olarak iyi.

Bootstrap 4 kullanmayı deneyebilirsiniz. Daha ciddi bir tasarım her zaman daha iyi olur.

Bootstrap 4 kullanmayı deneyebilirsiniz. Daha ciddi bir tasarım her zaman daha iyi olur.
Boostrap duymuştumda, dreamweaver ile kod yazmayı çat pat öğrenene kadar canım çıktı zaten.
Bide boostrap öğrenmeye kalkarsam ölmüşümdür de gömenim yok demektir.. :(

Konuyu hortlatıyorum ama site virüslü değil umarım.

Dosya Ekleri

• ste.PNG
    ste.PNG
    108,9 KB · Görüntüleme: 152
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı