Merhaba ben bir site kurdum ve bunu Mobile uyumlu yapmam lazım. Meta etiketini @media'yı falan yaptım, oluyor CSS'de bozulma yok ama pencereye sığmıyor.
Eki Görüntüle 1629850
![]()
Responsive Design Örnek Tasarım - SeoNet İnteraktif
HTML KODLARI <body> <div id=”wrapper”> <h1> Responsive test For Seo Blog </h1> </div> </body> CSS BÖLÜMÜ @media screen and (min-width:0px){ #wrapper{width:500px; height:150px; margin:auto; background:#00F; color:#fff; font-size:14px; text-align:center; }} @media screen and (min-width:1000px){...seonet.com.tr
Tek mesajda anlatabileceğimiz bir şey değil. Araştırma yapmalısınız.olmaı yine yukardada h1 etiketi çıktı
ben profosyonel deilim kusura bakmayın biraz ayrıntılı anlatsanız olurmuu
![]()
Responsive Design Örnek Tasarım - SeoNet İnteraktif
HTML KODLARI <body> <div id=”wrapper”> <h1> Responsive test For Seo Blog </h1> </div> </body> CSS BÖLÜMÜ @media screen and (min-width:0px){ #wrapper{width:500px; height:150px; margin:auto; background:#00F; color:#fff; font-size:14px; text-align:center; }} @media screen and (min-width:1000px){...seonet.com.tr
Bende aynı şeyi düşünüyorum ekrana göre şekil almasını sağlıyor öyle olunca fakat yinede bozulmalar oluyor maalesef. Küçük birkaç düzenleme ile mobile uyumlu hale getirebilirsiniz, bildiğiniz gibi. Kolay gelsin..Tavsiyem width height margin gibi komutları "%" veya "vh" kullanarak verin
CSS ile bazı ayarlar yaparak mobil uyumlu hate getirebilirsiniz ancak neden uğraşansanız ki? Bu hem çok fazla zaman alır hem de net sonuçlar vermeyebilir. Her ekrana göre ayrı bir senaryo yazmanız gerekebilir. Yazı yazmak istiyorsanız, kalemi icat etmekle uğraşmaz, bir kırtasiyeye gidip kalem satın alırsınızMerhaba ben bir site kurdum ve bunu Mobile uyumlu yapmam lazım. Meta etiketini @media'yı falan yaptım, oluyor CSS'de bozulma yok ama pencereye sığmıyor.
Eki Görüntüle 1629850
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.