Yapılan spor programı iyi mi?

Facebook ne alaka anlamadım da profildeki kişi Giorgi Tevzadze araştırabilirsin profilim sana neden bu kadar battı onu da anlamadım

Kasın gelişip kasılması normal değil drop setlerle olur dedikten sonra şimdi gelişim değil pump ve hissiyat diyorsun. Kendinle çelişiyorsun bilginin olmadığı bir konuda tartışmaya girme bence komik duruyor.

Kuduran ben değilim bence 2 gün önce gördük kimin bir anda kudurduğunu.

Bir sürü insan benden program sormuş da ben millete sıfırdan program yazmak zorunda mıyım kendi programını atıp düzeltme isteyen forumdaki herkese cevap veriyorum zaten bu yüzden 1900 mesajım var fitness forumunda. Programına çok kötü deyip yenisini yazmadım diye sinir krizi geçiren ilk seni görüyorum bu forumda bravo

Hayır yani bu sporun birinci kuralı milleti dinlemeyip kendi geliştiğini hissettiğin şekilde çalışmaksa neden böyle bir konu açıp program kötü denince ağlamaya başlıyorsun ben onu anlamadım "Vay programın aşırı iyi böyle devam et bu programla harika gelişeceksin" falan bekliyordun galiba. Programınla eleştiri kaldıramayacak kadar güçlü bir duygusal bağın varsa kendine saklayıp yapabilirsin

Son düzenleme:
Set sayıları inanılmaz fazla, adam akıllı toparlanamazsın bile bu programla. Incline dumbbell press 5 set olur mu? Set sayılarını 2-3 civarına tekrarlarıda 6-8 veya 8-12 aralığına çekmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…