Yapılan tasarımlar nasıl olmuş?

Kesinlikle daha iyi ama karmasikligida duzeltmen lazim. Buradaki ogelerin bir-biriyle alakasi yok.
Hocam amacımız kararsızlığı yok etmek uygulamanın temelinde bu yatıyor oyuzden hersey ai tabanlı olarak kullanıcıya öneriliyor yani gideceği yerler aldığı alacağı kararlar için hava durumu bizde bunu Kullanıcıya aktarıyoruz uygulama sadece zar atma uygulaması değil yani belkide biraz daha tanıtmak lazım kullanabilirligi arttırmak için örneğin Kullanıcı bir yere gidecek ama nereye gidecegine kararsız havadurumuna bakar ve istediği kategori de ki yere tıklar yakının daki yerler gösterilir ve tikladigi anda navigasyon başlar en azından benim yaparken fikrim bu idi

Hocam amacımız kararsızlığı yok etmek uygulamanın temelinde bu yatıyor o yüzden her şey AI tabanlı olarak kullanıcıya öneriliyor yani gideceği yerler aldığı alacağı kararlar için hava durumu bizde bunu kullanıcıya aktarıyoruz uygulama sadece zar atma uygulaması değil yani belki de biraz daha tanıtmak lazım kullanabilirligi arttırmak için.

Tamam anladim hocam. Bu kismin ozellestirilebilir oldugunu belirtin. Bence gayet kullanisli bir kisim olmus tebrikler.

@Mehmet Akif12 acaba direkt her şeyi önümüze sunmak yerine izinlerden sonra karşılama ekranı olarak "ne yapmak istiyorsunuz?" gibi bir soru sorup bize seçim yapmamız için birkaç baloncuk olarak çıksa bu seçenekler nasıl olur?

Eğer kişinin işini kolaylaştırmayı hedefliyorsak böylesi daha hızlı ve daha net olur. Mesela ben sadece restoran arıyorsam diğer seçeneklere bakmayacağım zaten.

Hata karşılama ekranında bizden mikrofon izni isteyip ne istiyorsunuz sorusuna cevabı biz sesimizle versek çok çok daha güzel olacağını düşünüyorum.

@Mehmet Akif12 acaba direkt her şeyi önümüze sunmak yerine izinlerden sonra karşılama ekranı olarak "ne yapmak istiyorsunuz?" gibi bir soru sorup bize seçim yapmamız için birkaç baloncuk olarak çıksa bu seçenekler nasıl olur?

Eğer kişinin işini kolaylaştırmayı hedefliyorsak böylesi daha hızlı ve daha net olur. Mesela ben sadece restoran arıyorsam diğer seçeneklere bakmayacağım zaten.

Hata karşılama ekranında bizden mikrofon izni isteyip ne istiyorsunuz sorusuna cevabı biz sesimizle versek çok çok daha güzel olacağını düşünüyorum.
Olabilir hocam mantıklı geldi banada ama zaten yeterince kolay değilmi herşey açık bence

Son düzenleme:
Yeni bir uygulama geliştiriyorum, şu an daha başlangıçtayim ama tasarım dili yavaş yavaş oturuyor. Sizce nasıl olmuş ve neler gelistirilebilir?
Ana ekran da ki renk tonları ve UI büyüklüğü insanları iter. Ana menü için daha farklı bir tasarıma gitmelisiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı