Yapışık, Rahatsız Eden İnsanlardan Nasıl Kurtulursunuz?

Ulan valla kardeşim falan demese bende şüphelenicem.
Bro cevap verdikçe daha çok umutlanır, en iyisi net şekilde iletişimi kesmek. Engellemesen bile cevap verme. Bir süre sonra bu adam beni takmıyor la deyip bir şey yazmaz eğer azıcık aklı varsa.

Bro cevap verdikçe daha çok umutlanır, en iyisi net şekilde iletişimi kesmek. Engellemesen bile cevap verme. Bir süre sonra bu adam beni takmıyor la deyip bir şey yazmaz eğer azıcık aklı varsa.
Hocam kendisi böyle biri. Yıllar önce Facebook konuşmamız Devamı da var. SS'ye sığmadı. Böyle biraz daha gidiyor.

Bir kızı çok sevdim sonra onunla ilgili herşeyi kafamdan silmek istedim. Eternal sunshine of the spotless mind oldum dersin. Arada okul yıllarım da silinmiş. Seni hatırlamıyorum dersin

O ne derse aşırı sevmekten beyinde oluşan hafıza kaybı falan dersin

Adam sosyal medyada genç kızları taciz eden dayılar gibi yazmış. Bıkmadan, usanmadan... Niyeti kötü olabilir, bence hiç geri dönme
Hocam direk engellicem sanırım. Daha görüldü atmadım. Yarın sabah engeli atarım. Gerçekten bu kadar bıkmadan usanmadan yazan ben kimseyi tanımadım.

Bu arkadaşın muhtemelen böyle yazdığı 10-20 kişi vardır, seninle sadece uğraşıyor bence. Engel atman pek bu arkadaşa koyacağını düşünmüyorum.

Böylelerine acımayacaksın, vuracaksın kırbacı. Vur sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…