Yapışık, Rahatsız Eden İnsanlardan Nasıl Kurtulursunuz?

Ulan valla kardeşim falan demese bende şüphelenicem.

Az önce Facebook'ta yıllar önce konuşmamıza baktım. Onda bile görüşürüz dedikten sonra kalp falan atıyormuş.

Tahmin ettiğim gibi kıro işte. Şimdide özlü sözler paylaşan biri olmuş artist artist.

Çok iyi kalpliymiş cidden 😂

Ulan valla kardeşim falan demese bende şüphelenicem.
Bro cevap verdikçe daha çok umutlanır, en iyisi net şekilde iletişimi kesmek. Engellemesen bile cevap verme. Bir süre sonra bu adam beni takmıyor la deyip bir şey yazmaz eğer azıcık aklı varsa.

Bro cevap verdikçe daha çok umutlanır, en iyisi net şekilde iletişimi kesmek. Engellemesen bile cevap verme. Bir süre sonra bu adam beni takmıyor la deyip bir şey yazmaz eğer azıcık aklı varsa.
Hocam kendisi böyle biri. Yıllar önce Facebook konuşmamız :D Devamı da var. SS'ye sığmadı. :D Böyle biraz daha gidiyor.

1.png

Hocam kendisi böyle biri. Yıllar önce Facebook konuşmamız :D Devamı da var. SS'ye sığmadı. :D Böyle biraz daha gidiyor.

Eki Görüntüle 430011
Adam sosyal medyada genç kızları taciz eden dayılar gibi yazmış. Bıkmadan, usanmadan... Niyeti kötü olabilir, bence hiç geri dönme:D

Adam sosyal medyada genç kızları taciz eden dayılar gibi yazmış. Bıkmadan, usanmadan... Niyeti kötü olabilir, bence hiç geri dönme:D
Hocam direk engellicem sanırım. Daha görüldü atmadım. Yarın sabah engeli atarım. Gerçekten bu kadar bıkmadan usanmadan yazan ben kimseyi tanımadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı