Halaxsi Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 450 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2020 #1 Merhaba. Minecraft'ta hızlı yol yaparken sürekli bu karşıma çıkıyor ve düşüyorum. Bu hata fazla Shift'e basınca oluyor. Bu hatayı nasıl giderebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2020
Merhaba. Minecraft'ta hızlı yol yaparken sürekli bu karşıma çıkıyor ve düşüyorum. Bu hata fazla Shift'e basınca oluyor. Bu hatayı nasıl giderebilirim?
Çözüm myswagnotusual 30 Nisan 2020 SHIFT tuşuna 5 kere basarak kapatabilirsin. Aynı şekilde Denetim Masasından da kapatabilirsin; 1. Denetim Masası 2. Erişim Kolaylığı 3. Erişim Kolaylığı Merkezi 4. Klavye kullanımını kolaylaştır 5. "Yapışkan Tuşları Etkinleştir" seçeneğindeki tik'i kaldırın.
SHIFT tuşuna 5 kere basarak kapatabilirsin. Aynı şekilde Denetim Masasından da kapatabilirsin; 1. Denetim Masası 2. Erişim Kolaylığı 3. Erişim Kolaylığı Merkezi 4. Klavye kullanımını kolaylaştır 5. "Yapışkan Tuşları Etkinleştir" seçeneğindeki tik'i kaldırın.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 30 Nisan 2020 #2 Erişim kolaylığı diye bir yer olması lazım denetim masasında. Oradan kapatılıyor olması lazım azıcık kurcalayın belki bulursunuz ben bulmuştum ama benimki Windows 10 fark eder mi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Erişim kolaylığı diye bir yer olması lazım denetim masasında. Oradan kapatılıyor olması lazım azıcık kurcalayın belki bulursunuz ben bulmuştum ama benimki Windows 10 fark eder mi bilmiyorum.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 30 Nisan 2020 #3 Başlat butonuna ve sonra Denetim Masası sekmesine tıklayın. Erişilebilirlik Seçenekleri'ne çift tıklayın. Klavye sekmesindeki yapışkan tuşların altındaki Yapışkan tuşları kullan onay kutusunu işaretleyin. Yapışkan tuşları kapatmak için Yapışkan tuşları kullan onay kutusunun işaretini kaldırın. Yapışkan tuş ayarları diyalog kutusundaki Kısayol kullan onay kutusu seçiliyse, SHIFT tuşuna beş kez basarak yapışkan tuşları açabilir veya kapatabilirsiniz. Alıntıdır. Artı 1 Eksi
Başlat butonuna ve sonra Denetim Masası sekmesine tıklayın. Erişilebilirlik Seçenekleri'ne çift tıklayın. Klavye sekmesindeki yapışkan tuşların altındaki Yapışkan tuşları kullan onay kutusunu işaretleyin. Yapışkan tuşları kapatmak için Yapışkan tuşları kullan onay kutusunun işaretini kaldırın. Yapışkan tuş ayarları diyalog kutusundaki Kısayol kullan onay kutusu seçiliyse, SHIFT tuşuna beş kez basarak yapışkan tuşları açabilir veya kapatabilirsiniz. Alıntıdır.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 30 Nisan 2020 #4 SHIFT tuşuna 5 kere basarak kapatabilirsin. Aynı şekilde Denetim Masasından da kapatabilirsin; 1. Denetim Masası 2. Erişim Kolaylığı 3. Erişim Kolaylığı Merkezi 4. Klavye kullanımını kolaylaştır 5. "Yapışkan Tuşları Etkinleştir" seçeneğindeki tik'i kaldırın. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2020 Artı 1 Eksi Çözüm
SHIFT tuşuna 5 kere basarak kapatabilirsin. Aynı şekilde Denetim Masasından da kapatabilirsin; 1. Denetim Masası 2. Erişim Kolaylığı 3. Erişim Kolaylığı Merkezi 4. Klavye kullanımını kolaylaştır 5. "Yapışkan Tuşları Etkinleştir" seçeneğindeki tik'i kaldırın.