Haklısın ancak işin pony kısmına gelirsek, garip gelebilir ama çok eskiden bundan 2-3 sene önce internette tanıştığım bir hanımefendi vardı adı Aslı'ydı. Kendisi 30 yaşında ve bir anaokulu öğretmeniydi bildiğim kadarıyla. O kendisi birer bu pony çizgifilminin hayranıydı o yaşlarda. Bende düşündüm daha sonra herhalde pony şeyi artık geyik olmuştur ve nasıl olsa benle alay etmezler diye düşündüm.
Ayrıca Aslı'yı tanıyan Berker Güngör ve Ali Güngör onu tanıyorlar nereden anladım diyorsanız gönderi beğenmelerinden.

Ancak tam soyisim veremeyeceğim çünkü bu olaylar biraz özel olabilir. Zaten ben onu Aslı abla diye çağırırdım. Şuan onunla barışığım çünkü en son onunla konuşurken benim bazı psikolojik problemlerimi anladı ve onun kendi yan hesabıyla benimle konuştu daha sonra bana " *Offline* " dedi ve hesaptan çıktı ve bir dahada hiç gelmedi ama nadir senaryolarda örneğin 1 sene sonra belki o hesaba girip benle konuşur, o kadarını bilemem. Hem Aslı abla zaten eskiden "Turkish Bronies" adlı pony hayranları sayfasının yöneticisiydi bunu sorarak öğrenmiştim. Ancak artık Aslı ablanında ponylere olan ilgisi azalmış olabilir. Pony hayranlık kitlesi 2012 ve 2011 yıllarında ülkemizde daha popülerdi.
Ancak pişmanlık hissim var. Eğer ilk tanıştığım eski değerli yıllarda onunla daha az ergen gibi daha olgun takılabilseydim, şuanda belkide internet üzerindeki geek sister arkadaşımdı. Geek sister yani 9gag gibi şeylere ilgi duyan abla gibi.

Ondan çok özür diledim ve affetti fakat onun benle görüşmek isteyeceğini sanmıyorum. Belkide insanları kendi haline bırakmalıyım ve de akışına bırakıp, o isterse yazar diye beklemeliyim.
Çok önceden Aslı sırf o yaşlarda pony hayranı birisini türkiye'de ilk defa gördüm diye onu eskiden takip eder dururdum ama daha sonrasında başım belaya giriyordu az daha beni taciz gibi algılayıp, mahkemeye vereceklerdi ama bu durumun olmaması için bende onu takip etmiyorum.
Zaten ben ergenlik çağımın en zirve uç noktalarındayım yani eskisi kadar pony şeylerini kafama takıp, psikolojimi bozmuyorum fakat, genede bu devirde, erkeklerin pony sevmesi anormal karşılanmıyor dünyanın bir kısmı tarafınca. Mesela My Little Pony dizisinden en sevdiğim karekter Rainbow Dash ve Pinkie Pie. Çünkü her iki karekterde son derece canlı ve süper güçleri olan bir karekter bu da bir insanın tıpkı Matrix veya Süper kahramanları izlerkenki o fantezi zevkine benziyor diyebiliriz.
Aslı abla ile ilgili üç ihtimal olabileceğini düşünmekteyim.
1) Benim iyice olgunlaşmış bir birey olmamı bekliyor olabilir.
2) Sadece benimle hiç görüşmemek için bunu yapmış olabilir.
3) Mahkeme olayı göz korkutmacada olabilir.
Yani arkadaşlar sayamayacağım kadar sosyal açıdan sıkıntılarım var maleesef. Ancak varolan sorunlarımı halletmek benim için çok büyük bir yük.