Rehber Yapmak isteyenler için phonk müzik nasıl yapılır?

Ayaz Tanis

Hectopat
Yer
İstanbul
Az da olsa FL Studio bilmeniz gerekli.

Adımlar.

İlk olarak bir drum kit indirin benim en sevdiğim kit: [FREE] 666IMMIREX PHONK DRUM KIT VOL. 2 - Google Drive

Kendinize uygun bir cowbell seçin pack içinden ve sürükleyin.

Cut itself yapıp bir melodi yazın.

Phonka uygun efektleri ekleyin önerdiklerim: Soundgoodizer kickstart kickstart yoksa grossbeat sidechaini biraz ayarlayıp kullanabilirsiniz.

Snare Kick hi hat bass vb yazın ve hazır.

Eğer isterseniz videolu bir şekilde gösterebilirim.

İstersen videolu bir şekilde yapabilirim daha kolay olabilmesi için.

Hocam merhaba sıfırdan phonk yapmayı öğrenmek istiyorum fakat tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum internetteki videoları izlediğimde hemen hızlıca melodi yazıyolar ben yapamıyorum beş dakikada snare ayarlıyolar ve öğretici hiçbir yer yok nasıl öğrenebilirim?

Hocam merhaba sıfırdan phonk yapmayı öğrenmek istiyorum fakat tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum internetteki videoları izlediğimde hemen hızlıca melodi yazıyolar ben yapamıyorum beş dakikada snare ayarlıyolar ve öğretici hiçbir yer yok nasıl öğrenebilirim?

Yarın kanalıma bir öğretici atacağım xwuniq yazıp bulabilirsin.

GAM belirleme, kök nota belirleme, akord etme aşamalarının hiçbiri yok. Offkey bir parça yapmak istiyorsanız bilemem. Mixing işlemini de öyle kafaya göre efekt ekleyerek yapamazsınız. Fazla compressor eklerseniz ses çızırdar. Seslerin hepsine volume boost atıp limitere boğdurmakla olacak iş değil o. Yetersiz olmuş.

Hocam atmamışsınız?

Hastalandığımdan dolayı çekemedim kusura bakma.

Gam belirleme, kök nota belirleme, akord etme aşamalarının hiçbiri yok. Offkey bir parça yapmak istiyorsanız bilemem. Mixing işlemini de öyle kafaya göre efekt ekleyerek yapamazsınız. Fazla compressor eklerseniz ses çızırdar. Seslerin hepsine volume Boost atıp limitere boğdurmakla olacak iş değil o. Yetersiz olmuş.

Zaten bende öyle büyük mükemmel bir rehber yapmak istemedim sadece yapmak isteyenler yapsın öyle mükemmel parçalar çıkarsın diye hazırlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı