Çok zararlı oda ya, ilaç mı yemek mi belli değil.Noodle yapacağın zaman kaynat ye.
Pişirilmiyor değil mi yulaf?Yulaflı kurabiye yapabilirsin.Muz,yerfıstığı biraz bal ve yulaf ile kurabiye güzel oluyor.
Hayır fırınlıyorsun karıştırdıktan sonra.Çok zararlı oda ya, ilaç mı yemek mi belli değil.
Pişirilmiyor değil mi yulaf?
Doğru düzgün bir öğün tüketirsen "ara öğün" gibi bir saçma mantığa ihtiyacın kalmaz. Ona ayıracağın para ve zamanı ana öğünlerine yayman daha iyi olur.Öğün arası olarak kısa süreli tok tutacak, hazırladıktan sonra hemen bozulmayacak, yapımı kolay bir atıştırmalık önerebilir misiniz?
Ne kadar fazla yesemde 2 saat sonra yeniden aıcıkıyorum.Doğru düzgün bir öğün tüketirsen "ara öğün" gibi bir saçma mantığa ihtiyacın kalmaz. Ona ayıracağın para ve zamanı ana öğünlerine yayman daha iyi olur.
Yapamıyorsan, en basitinden sadece peynirli tost hazırlayıp dolaba atabilirsin.
Ne kadar fazla ne yiyorsun merak ettim? 350gr hindi göğüs ve 200gr +/-100 haşlanmış patatesi tereyağıyla yiyip 2 saat sonra acıkan birini görmedim henüz de.Ne kadar fazla yesemde 2 saat sonra yeniden aıcıkıyorum.
Önerin için de teşekkür ederim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.