Nasıl görmeyeyim İrfan Bey? Bir konu var, güzel konu işte konuşuyoruz falan. İrfan Bey hemen, ''ben gidiyom sınav bar bb'' diyor. Gerçi gerçek hayatta tanımadığım için doğru diyorsun.Bunu okurken, 45 dakikalik ders calisma zamanindan cikmis olmam koydu biraz. 15 dakika molam var simdi.
Bu arada, beni sadece ders calisan biri olarak gorme.![]()
Bol bol yapmak ders.En sevdiğiniz şeyleri yazın.
Benim sevdiğim origami veya karton vb. şeylerle bir şey yapmak silah gibi. Geçen efsane karambit yaptım.
İrfan Bey adamdır. Laf ettirmem ona. Kral adamdır kendisi.Technopat'ta mesaj kasmayı severim, ha bir de spor yapmayı. Ders çalışmak da fena sayılmaz. Aha ders dedim de aklıma @Traviss Bickle geldi. Ders dedin mi akar sular durur İrfan Bey için.![]()
![]()
Sinav donemindeyiz yahu. Normalde de calisiyorum ama sadece ders degil.Nasıl görmeyeyim İrfan Bey? Bir konu var, güzel konu işte konuşuyoruz falan. İrfan Bey hemen, ''ben gidiyom sınav bar bb'' diyor. Gerçi gerçek hayatta tanımadığım için doğru diyorsun.![]()
İrfan Bey'i ben de severim, ona laf yok. Bi' tık hayatsız gibi geldi ama, dediğim gibi gerçek hayatta tanımadığım için burada yaptığım yorumlar boş ve şaka.İrfan Bey adamdır. Laf ettirmem ona. Kral adamdır kendisi.
Müzik dinlemek ve yıldızları seyretmek. Ha birde yemek yemekEn sevdiğiniz şeyleri yazın.
Benim sevdiğim origami veya karton vb. şeylerle bir şey yapmak silah gibi. Geçen efsane karambit yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.