Yaptığım Beatleri Değerlendirir Misiniz?

Arkadaşlar kendimce 1 aydır beat yapıyorum amatörüm henüz. Fakat kendimi daha cok geliştirebilmem için sizin yorumunuza ihtiyacım var dinliyip beğenip beğenmediğinizi belirtirseniz cok mutlu olurum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Loop'ları beğendim ama sample kesip üstüne sadece drum yazman seni üst seviyeye taşımaz. Melodi yazman gerekiyor, FL'de yapıyorsan bir kaç puling indir kafana göre takıl. Programın en basit olan organ vb. eklentileriyle bir şeyler yazmayı dene. Sample kesmek emek hırsızlığı ve hazıra konmadır. Sana söylemiyorum tabi genel olarak sample kesip kendine beatmaker diyenler beni güldürüyor. Da Poet, Sagopa Kajmer vb. kendine beatmaker diyenler aslında 0'dan ibarettir. Eğitim aşamasında bende sample keserek başladım ama sonra müzik kulağı oturunca melodilerini yazman gerekiyor o manada söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…