Yaptığım şarkıyı değerlendirir misiniz?

Benim eksik gördüğüm kısım giriş kısmı desteksiz giriyorsun verse girmenin 1 kaç yolu var ya drum la ya ses ile iki tane örnek bırakıyorum sana hocam anlarsın dinleyince.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tabii ki bunlar altyapısı çok uğraşılmış projeler ama yine de gelişmen için söyledim.

Evet hocam giriş kısmı dediğiniz gibi doldurulabilir öbür çalışmalarımda dikkat edeceğim.

Benim eksik gördüğüm kısım giriş kısmı desteksiz giriyorsun verse girmenin 1 kaç yolu var ya drum la ya ses ile iki tane örnek bırakıyorum sana hocam anlarsın dinleyince.

Tabii ki bunlar altyapısı çok uğraşılmış projeler ama yine de gelişmen için söyledim.

Dostlar selam. Oturup kendim bir şarkı yaptım ve değerlendirmeniz için aşağı YouTube linkini bıraktım. Beğenip beğenmediğinizi eksiklerini şuraya şunu eklersen güzel olur gibi yapıcı eleştirilerini bekliyorum:D. Bir de bir sorum olacak şarkım farklı cihazlarda örneğin telefonda daha farklı duyuluyor. Bunu nasıl çözebilirim?

10/7,5

Hocam kulağa hoş geliyor ancak bir konuda rahatsızlık yaşadım:

Şarkının 32. saniyesinden itibaren sözler kulağa çok boğuk geliyor. Biraz daha ağız açık ve net sesler çıkararak söylenebilir bence. Bu belki mikrofon kaynaklıdır bilmiyorum. Ancak şahsen benim kulaklığım sesleri zaten tam keskin veremiyorken üstüne böyle bir boğukluk olunca şarkı içerisinde, ben telefondan bu şarkıyı açıp dinleyemem çünkü sözleri anlayamam. Yani sanki burun tıkanıkken son nefesle şarkı söylüyormuş gibi olmuş. Geliştirilebilir.

Açık ağız kullanan ve kelimeleri net belli olan iki örnek bırakayım bende:

0:50 ile 1:10 arası şarkı hızlı da olsa Dilkeş'in neler dediğini net anlayabiliyorsun.

1:33'de Tepkinin girdikten sonra ağzına ve söylediği kelimelerin netliğine dikkat et. Şarkı tarzı olarak aynı değiller ancak örnek olması adına attım.

Son düzenleme:
Mikrofonum şu anlık kötü bir model hocam ama benim de eksiğim var fazlasıyla. Teşekkür ederim yorumun için düzeltmeye çalışacağım.

Dostlar selam. Oturup kendim bir şarkı yaptım ve değerlendirmeniz için aşağı YouTube linkini bıraktım. Beğenip beğenmediğinizi eksiklerini şuraya şunu eklersen güzel olur gibi yapıcı eleştirilerini bekliyorum:D. Bir de bir sorum olacak şarkım farklı cihazlarda örneğin telefonda daha farklı duyuluyor. Bunu nasıl çözebilirim?

2. şarkı çok daha iyi o tarza yönelirdeniz daha başarılı olabilirsiniz rahatsız olduğum tek bir şey var mikrofonu değiştirmen gerek ve açık ağız kullan bazı yerlerde sözler anlaşılmıyor giriş kısmını düzenlersen tamamdır başarılarının devamını dilerim.

2. şarkı çok daha iyi o tarza yönelirdeniz daha başarılı olabilirsiniz rahatsız olduğum tek bir şey var mikrofonu değiştirmen gerek ve açık ağız kullan bazı yerlerde sözler anlaşılmıyor giriş kısmını düzenlersen tamamdır başarılarının devamını dilerim.

Yorumun için teşekkür ederim hocam mikrofon işini çözmeye çalışıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı