Bence kulağa hitap etmiyor. Kusura bakma fakat 2 puan.BEAT
Herhangi bir yerde paylaşmadım çalınmaması için elime gelen ilk etiketi aralara attım onlar olmadan düşünün kulağa nasıl geliyor?
5 üzerinden puanlasanız kaç verirdiniz?
Bence kulağa hitap etmiyor. Kusura bakma fakat 2 puan.
Daha iyi olabilirdi. 1.
Beat'te değiştirmemi istediğiniz şey nedir? Yani neyi daha farklı yaparsam o puan 1-2 değil de 2-3 ya da 3-4 belki de 5 olabilir sizce?
Takılmaların nedenini biliyorum düzelteceğim teşekkür ederim.Takılmalar var. Bence arkada çalan keman gibi şey biraz daha yavaş olsa daha iyi olur.
Tıktıkları seyrelt ve takılan kısımlarını düzelt.
Normalde tam hali 2-3 dakika kadar sürüyor. Ben sizi sıkmamak adında basitçe bir düzen yapıp sunmak istedim o yüzden biraz garip olmuş olabilir fakat vizyon anlaşılıyor yine de. Siz puanlasanız kaç verirdiniz acaba?Bazı yerlerde gereksiz uzayan yerler var. Onlar biraz garip olmamış mı?
Sözsüz müzik olarak biraz düzenlenirse 5 bile olabilir. Sözlü güzel olacağını sanmıyorum.Normalde tam hali 2-3 dakika kadar sürüyor. Ben sizi sıkmamak adında basitçe bir düzen yapıp sunmak istedim o yüzden biraz garip olmuş olabilir fakat vizyon anlaşılıyor yine de. Siz puanlasanız kaç verirdiniz acaba?
BEAT
Herhangi bir yerde paylaşmadım çalınmaması için elime gelen ilk etiketi aralara attım onlar olmadan düşünün kulağa nasıl geliyor?
5 üzerinden puanlasanız kaç verirdiniz?
Bir de olabildiğince kısalttım paylaşmak için.
Eklemeyi unutmuşum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.