Evet haklısınız aslında yapmam gereken arkadaki melodiyi en az farklılık halinde tutmak olmalı.Sözsüz müzik olarak biraz düzenlenirse 5 bile olabilir. Sözlü güzel olacağını sanmıyorum.
Böyle olduğunda sözlerin önüne geçer melodi.
Teşekkür ederim.
Evet haklısınız aslında yapmam gereken arkadaki melodiyi en az farklılık halinde tutmak olmalı.Sözsüz müzik olarak biraz düzenlenirse 5 bile olabilir. Sözlü güzel olacağını sanmıyorum.
Peki sizce melodi haricinde drumlar (terim olarak bilmiyorsanız "tıkırtılar" diyeyim) nasıl?Bence ederi var fakat ritim düşür ve takılmaları gider.
Aslında zaten öyle. Arkadaki melodinin kilit kısımlarında olaylar patlıyor öyle ayarladım ama olmamış mı diyorsunuz uyuma?Melodiyi arkada çalan kemana göre yapmaya çalışsanız daha iyi.
Aslında zaten öyle. Arkadaki melodinin kilit kısımlarında olaylar patlıyor öyle ayarladım ama olmamış mı diyorsunuz uyuma?
Teşekkür ederim onlara da dikkat edeceğim sonraki projelerimde.Bence çok karışmış.
Kemanın sesini keserek yaptım o yüzden her notaya geçtiğinde aslında başka bir melodiye geçiş yapıyor kesinti o yüzden fakat düzeltilebilir bir şey.Arkadaki kemanın sesi dalgalanıyormuş gibi geliyor. Ayrıca "viiii" yapan kadın müziği bozuyor. Onun dışında beğendim, 3/5 veririm.
Giriş ani.BEAT
Herhangi bir yerde paylaşmadım çalınmaması için elime gelen ilk etiketi aralara attım onlar olmadan düşünün kulağa nasıl geliyor?
5 üzerinden puanlasanız kaç verirdiniz?
Bir de olabildiğince kısalttım paylaşmak için.
Eklemeyi unutmuşum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.