Bu 2 video için yaklaşık 2 saat uğraştım hocam. Yeni başladığım için daha uzun sürede yapabildim. programları iyi bilen birisi bunu 1 saat veya 30dk gibi sürelerde yapabilir.
Sağ olun hocam. Yaptığım editlerde Fenerbahçe'yi pek kullanmamaya çalışıyorum.(etrafımda Galatasaray, Beşiktaş takımlarını tutan insanlar olduğu için.)Zevkler ve renkler tartışılmaz diyeyim. İyi forumlar.
Benim tek sorunum şu 4. Calısmada 05 de vurulan bass efektini yapamıyorum hiç kimse göstermiyor bassla büyümeyi falan yaapabılıyorum ama o efektin adı nedir yardım eder misiniz?
Benim tek sorunum şu 4. calısmada 05 de vurulan bass efektini yapamıyorum hiç kimse göstermiyor bassla büyümeyi falan yaapabılıyorum ama o efektin adı nedir yardım eder misiniz?
Hocam o efekti efekt paketi sayesinde koydum. Aldığım kanalın ismini hatırlamıyorum. Bu efekt paketlerini 1 yıl öncesinden programa heveslenip öğrenmek amacıyla kurmuştum. CS:GO edit videolarında o efekti bulabilirsiniz. (csgo after effects edit paketi yazarak bulabilirsiniz efekt paketleri.)