Kardeşim, sen çok şanslısın, benim babam illa oturduğun yerden para kazanılmaz deyip bu 2003 model teneke yığını arasında bıraktı, bilgisayarı ayakta tutan donanım ekran kartım 2015 model, geri kalan her şey 2003 model içindeki, babamdan bana güçlü bir bilgisayar verirsen sana para neymiş gösteririm dedim, gülerek "hayır bunu yapamazsın, biz sizin zamanlarınızda ne zorluklar çektik biliyor musun? Şimdi gelmiş bana bu teknolojiden nasıl para kazanılacağını öğretmeye çalışıyorsun" dedi ve bana inanmadı
, geçen ay Void Engine ve Cry Engine üzerinden 3 boyutlu bir karakter modellememi istediler 5 tane işlemci yaktım, ve başarısız oldum resmen rezil oldum, E7500, babam 40 tane E7500 alana kadar bana DDR 3 güçlü bir sistem alabilirdi? Anlamıyorum kardeşim bunu başarabilirsin, satabilmek için Facebook guruplarını, veyahut bu forumu kullanabilirsin (güvenlik) açısından en iyisi Technopat'dır, eğer ki ben o tasarımı yapabilseydim, 2500 TL alacaktım, ve bu parayla bir nebzede olsa güçlü bir sistem alabilirdim, hepside babam yüzünden
(bunu ben vicdanları sömürmek için paylaşmadım, babam yüzünden, oluşan başarısızlığımı paylaştım.)