Yaptığım tasarımları nerede satabilirim?

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
12 yaşındayım logo vb tasarımlar yapıyorum. Bu tasarımları nerede satabilirim?
Babam bu işe sıcak baktı ve olur dedi
Ücretsiz bir şekilde bu tasarımlarımı satabileceğim bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat.
Facebook.
Discord.

Aklıma sadece bunlar geldi.

"Bionluk" önermeyin, yayınlamak için para istiyor.
Babam bu işe sıcak baktı ve olur dedi
Ücretsiz bir şekilde bu tasarımları mı satabileceğim bir yer var mı?
Size sorun olmazsa tasarımları atabilir misiniz?

Technopat.
Facebook.
Discord.

Aklıma sadece bunlar geldi.

"Bionluk" önermeyin, yayınlamak için para istiyor.

Size sorun olmazsa tasarımları atabilir misiniz?
Discord dan nasıl sergileyebilirim? @377660

Hocam ücretsiz değil ama tek seferlik 20 TL ödeyerek Bionluk üzerinde Freelancer olabilirsin ya da daha önce bakmadım ama armut adında bir yer var veya yeni gelişmeye başlayan Instagram hesaplarını bulup onlara reklam amaçlı logo yapabilirsin ücretsiz biçimde eğer kabul ederse sen logo yaparsın o senin reklamını yapar falan.

Babam bu işe sıcak baktı ve olur dedi.
Ücretsiz bir şekilde bu tasarımlarımı satabileceğim bir yer var mı?

Kardeşim, sen çok şanslısın, benim babam illa oturduğun yerden para kazanılmaz deyip bu 2003 model teneke yığını arasında bıraktı, bilgisayarı ayakta tutan donanım ekran kartım 2015 model, geri kalan her şey 2003 model içindeki, babamdan bana güçlü bir bilgisayar verirsen sana para neymiş gösteririm dedim, gülerek "hayır bunu yapamazsın, biz sizin zamanlarınızda ne zorluklar çektik biliyor musun? Şimdi gelmiş bana bu teknolojiden nasıl para kazanılacağını öğretmeye çalışıyorsun" dedi ve bana inanmadı :( , geçen ay Void Engine ve Cry Engine üzerinden 3 boyutlu bir karakter modellememi istediler 5 tane işlemci yaktım, ve başarısız oldum resmen rezil oldum, E7500, babam 40 tane E7500 alana kadar bana DDR 3 güçlü bir sistem alabilirdi? Anlamıyorum kardeşim bunu başarabilirsin, satabilmek için Facebook guruplarını, veyahut bu forumu kullanabilirsin (güvenlik) açısından en iyisi Technopat'dır, eğer ki ben o tasarımı yapabilseydim, 2500 TL alacaktım, ve bu parayla bir nebzede olsa güçlü bir sistem alabilirdim, hepside babam yüzünden 😢 (bunu ben vicdanları sömürmek için paylaşmadım, babam yüzünden, oluşan başarısızlığımı paylaştım.)

Kardeşim, sen çok şanslısın, benim babam illa oturduğun yerden para kazanılmaz deyip bu 2003 model teneke yığını arasında bıraktı, bilgisayarı ayakta tutan donanım ekran kartım 2015 model, geri kalan her şey 2003 model içindeki, babamdan bana güçlü bir bilgisayar verirsen sana para neymiş gösteririm dedim, gülerek "hayır bunu yapamazsın, biz sizin zamanlarınızda ne zorluklar çektik biliyor musun? Şimdi gelmiş bana bu teknolojiden nasıl para kazanılacağını öğretmeye çalışıyorsun" dedi ve bana inanmadı :( , geçen ay Void Engine ve Cry Engine üzerinden 3 boyutlu bir karakter modellememi istediler 5 tane işlemci yaktım, ve başarısız oldum resmen rezil oldum, E7500, babam 40 tane E7500 alana kadar bana DDR 3 güçlü bir sistem alabilirdi? Anlamıyorum kardeşim bunu başarabilirsin, satabilmek için Facebook guruplarını, veyahut bu forumu kullanabilirsin (güvenlik) açısından en iyisi Technopat'dır, eğer ki ben o tasarımı yapabilseydim, 2500 TL alacaktım, ve bu parayla bir nebzede olsa güçlü bir sistem alabilirdim, hepside babam yüzünden 😢 (bunu ben vicdanları sömürmek için paylaşmadım, babam yüzünden, oluşan başarısızlığımı paylaştım.)

Reis en iyi yapman gereken şey, gidip bilgisayar sayesinde para kazanıp babanın önüne koyman yoksa asla onu söz ile inandıramazsın. Önce kanıtla sonra zaten ilginin ve yeteneklerinin bilgisayarla bağlantılı olduğunu anlayıp sana saygı duyacaktır.

Reis en iyi yapman gereken şey, gidip bilgisayar sayesinde para kazanıp babanın önüne koyman yoksa asla onu söz ile inandıramazsın. Önce kanıtla sonra zaten ilginin ve yeteneklerinin bilgisayarla bağlantılı olduğunu anlayıp sana saygı duyacaktır.

Bu teneke yığınında, hiçbir şey yapamıyorum işte, Photoshop adam gibi çalışırdı, Photoshop lisansımda bitti, kullanamıyorum artık, ortada kaldım, tek yapabileceğim hile kodlamak, ama para için kul hakkına girceğime, para almam daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı