Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #41 xBN dedi: Uygulama yaptın, Play Store koydun indirme başı Google para veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsun, para ödemiyor hatta ücretli oyunlardan ve uygulama içi satışlardan komisyon kesiyor.
xBN dedi: Uygulama yaptın, Play Store koydun indirme başı Google para veriyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsun, para ödemiyor hatta ücretli oyunlardan ve uygulama içi satışlardan komisyon kesiyor.
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 4 Ekim 2023 #42 @Nexor iOS 100 dolar alır yıllık, Play Store 25 dolar alır tek seferlik. Başka ücret yok.
oneblood58 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 39 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #43 Emeğine sağlık, tasarım çok güzel görünüyor, bir UI extenssion kullanmadın sanırım? Kod olarak incelemek isterdim, saygılar.
Emeğine sağlık, tasarım çok güzel görünüyor, bir UI extenssion kullanmadın sanırım? Kod olarak incelemek isterdim, saygılar.
Nexor Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 238 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #44 oneblood58 dedi: Emeğine sağlık, tasarım çok güzel görünüyor, bir UI extenssion kullanmadın sanırım? Kod olarak incelemek isterdim, saygılar. Genişletmek için tıkla... Github profilimden bakabilirsiniz, ayrıca herhangi bir UI eklentisi kullanmadım kendi göz zevkime göre tasarladım. GitHub - nexquery/mp3-downloader: Youtube, Spotify ve SoundCloud üzerinden dönüştürücü kullanarak mp3 müzik indirmenizi sağlar. Son düzenleme: 5 Ekim 2023
oneblood58 dedi: Emeğine sağlık, tasarım çok güzel görünüyor, bir UI extenssion kullanmadın sanırım? Kod olarak incelemek isterdim, saygılar. Genişletmek için tıkla... Github profilimden bakabilirsiniz, ayrıca herhangi bir UI eklentisi kullanmadım kendi göz zevkime göre tasarladım. GitHub - nexquery/mp3-downloader: Youtube, Spotify ve SoundCloud üzerinden dönüştürücü kullanarak mp3 müzik indirmenizi sağlar.