CVRTOON Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #2 CVRTOON dedi: Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam Her şeyin bittiği sanılıyordu yazısına farklı bir font yaparsanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
CVRTOON dedi: Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam Her şeyin bittiği sanılıyordu yazısına farklı bir font yaparsanız daha iyi olur.
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 31 Temmuz 2022 #3 CVRTOON dedi: Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aradaki yazıların fontu ve büyüklüğü dışında güzel. Artı 0 Eksi
CVRTOON dedi: Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aradaki yazıların fontu ve büyüklüğü dışında güzel.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 31 Temmuz 2022 #4 CVRTOON dedi: Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum, bir kaç yazı, müzik ve klipleri eklemiş + açılış-kapanış efektleri koymuşsun. Artı 0 Eksi
CVRTOON dedi: Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum, bir kaç yazı, müzik ve klipleri eklemiş + açılış-kapanış efektleri koymuşsun.
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 31 Temmuz 2022 #5 Ayrıca eklenebilecek efektler de var. Yazıların gelişi çok ani. Artı 0 Eksi
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.030 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #6 tii dedi: Dostum, bir kaç yazı, müzik ve klipleri eklemiş + açılış-kapanış efektleri koymuşsun. Genişletmek için tıkla... Böyle bir videoya ne yapmasını bekliyordun? Artı 0 Eksi
tii dedi: Dostum, bir kaç yazı, müzik ve klipleri eklemiş + açılış-kapanış efektleri koymuşsun. Genişletmek için tıkla... Böyle bir videoya ne yapmasını bekliyordun?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #7 CVRTOON dedi: Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yazı fontu ve büyüklüğünü ayarlaman lazım. Jumpscare gibi çıkıyor yazılar birde. Artı 0 Eksi
CVRTOON dedi: Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yazı fontu ve büyüklüğünü ayarlaman lazım. Jumpscare gibi çıkıyor yazılar birde.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #8 CVRTOON dedi: Birkaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel olmuş ancak daha bir sürü eklenebilecek efekt, bulunmakta. Artı 0 Eksi
CVRTOON dedi: Birkaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel olmuş ancak daha bir sürü eklenebilecek efekt, bulunmakta.
KS KS CVRTOON Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #9 Silinen üye dedi: Hocam Her şeyin bittiği sanılıyordu yazısına farklı bir font yaparsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ne tür bir font? tii dedi: Dostum, bir kaç yazı, müzik ve klipleri eklemiş + açılış-kapanış efektleri koymuşsun. Genişletmek için tıkla... Eee? Ne yapmamı bekliyordunuz? user.cs dedi: Aradaki yazıların fontu ve büyüklüğü dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Büyüklüğü de ne tür bir sorun var? user.cs dedi: Ayrıca eklenebilecek efektler de var. Yazıların gelişi çok ani. Genişletmek için tıkla... Yavaşça ekran kararıp yazı gelip ekran aydınlanıyor. Nasıl ani oluyor ki? szoboszlaii dedi: Güzel olmuş ancak daha bir sürü eklenebilecek efekt, bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Ne tür bir efekt? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam Her şeyin bittiği sanılıyordu yazısına farklı bir font yaparsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ne tür bir font? tii dedi: Dostum, bir kaç yazı, müzik ve klipleri eklemiş + açılış-kapanış efektleri koymuşsun. Genişletmek için tıkla... Eee? Ne yapmamı bekliyordunuz? user.cs dedi: Aradaki yazıların fontu ve büyüklüğü dışında güzel. Genişletmek için tıkla... Büyüklüğü de ne tür bir sorun var? user.cs dedi: Ayrıca eklenebilecek efektler de var. Yazıların gelişi çok ani. Genişletmek için tıkla... Yavaşça ekran kararıp yazı gelip ekran aydınlanıyor. Nasıl ani oluyor ki? szoboszlaii dedi: Güzel olmuş ancak daha bir sürü eklenebilecek efekt, bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Ne tür bir efekt?
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 31 Temmuz 2022 #10 CVRTOON dedi: Ne tür bir font? Genişletmek için tıkla... Mesela başlangıçtaki tarihin fontu gayet iyiydi. Onu kullanarak deneyebilirsiniz. CVRTOON dedi: Yavaşça ekran kararıp yazı gelip ekran aydınlanıyor. Nasıl ani oluyor ki? Genişletmek için tıkla... O kadar küçük bir animasyonun anlaşılması çok zor. Onun süresini arttırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
CVRTOON dedi: Ne tür bir font? Genişletmek için tıkla... Mesela başlangıçtaki tarihin fontu gayet iyiydi. Onu kullanarak deneyebilirsiniz. CVRTOON dedi: Yavaşça ekran kararıp yazı gelip ekran aydınlanıyor. Nasıl ani oluyor ki? Genişletmek için tıkla... O kadar küçük bir animasyonun anlaşılması çok zor. Onun süresini arttırabilirsiniz.