CVRTOON Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir kaç saat uğraştım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS CVRTOON Picopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 578 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #11 user.cs dedi: Mesela başlangıçtaki tarihin fontu gayet iyiydi. Onu kullanarak deneyebilirsiniz. O kadar küçük bir animasyonun anlaşılması çok zor. Onun süresini arttırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Videonun akıcılığını bozmamamsı için yavaş yaptım. Ve tarihin dostunu yazılara da ayarladım olmadı. Sayılar da oluyordu. Artı 0 Eksi
user.cs dedi: Mesela başlangıçtaki tarihin fontu gayet iyiydi. Onu kullanarak deneyebilirsiniz. O kadar küçük bir animasyonun anlaşılması çok zor. Onun süresini arttırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Videonun akıcılığını bozmamamsı için yavaş yaptım. Ve tarihin dostunu yazılara da ayarladım olmadı. Sayılar da oluyordu.